Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Dursun Özbek Ard Yangını Tesisleri

Genel kurul ne zaman idmandan sonra mı? Umarım futbolcuları oraya götürürler bir rezillik yaşanır da dursun denen herife genel kurulda bilenirler.
1719777733195.webp

Pek ümitlenmeyin derim.
1 gün öncesine adada kutlama yapılacak. tarih çok manidar

Yönetimden birisi bunun saçmalık olduğunu söylemiyor mu? Burada antrenman yapılamaz.

bu tesisin bırak bi kaç günde takıma hazır hale gelmesini, sezonun 2. dönemine anca hazır olur.

bi de açılış günü her şey tamammış gibi duvara gs logosu falan asmadılar mı tam göz boyama, şov işleri.

Neden karar degisildi bunu sorgulamak lazim

Sezon tamamlandiginda Okan hoca yaptigi aciklama da sezonu florya da acacagiz ardindan yurt disi kampi var ve geri döndügümüzde calismalara kemerburgaz da devam edecegiz demisti

Acele edilmesinin sebebi 6 temmuz yetki genel kuruluysa ozaman insanlarin da bazi konularda süphelenmelerini normal karsilamak gerekiyor

Neden karar degisildi bunu sorgulamak lazim

Sezon tamamlandiginda Okan hoca yaptigi aciklama da sezonu florya da acacagiz ardindan yurt disi kampi var ve geri döndügümüzde calismalara kemerburgaz da devam edecegiz demisti

Acele edilmesinin sebebi 6 temmuz yetki genel kuruluysa ozaman insanlarin da bazi konularda süphelenmelerini normal karsilamak gerekiyor
son 20 gündür her hareket 6 temmuz odaklı zaten yöentimsel açıdan.

tam bir gece öncesi gene adada toplanma

kemerbugaza götürüp "biz kendimiz yapınca hız bu ama genede buraya geçeceğiz" kafaları falan çok komik şeyler GS gibi kulübün yönetimi için yalan yok - sırf başkan demiyorum , tüm yönetim.

çok benziyolar birbirlerine.
mesajdaki eleştiriye katılıyorum ama görseller alakasız - bi tanesi zaten projenin daha başlanmamış altyapı vs sahalarının olduğu kısım - şu an inşaa ypaılan yerin arkasındaki bölüm yani.

3 kere dursunu başına başkan olarak seçen ve daha kötüsü karşısına bir tane aday çıkaramayan genel kurula sahip bir kulüp "koskoca" falan değildir kimse kendini kandırmasın
Abartma yav renkdaş. Hangi ülkede olduğumuzu unutuyorsun, diğer takımların genel kurulu çok mu kaliteli. ifb yi diyorsan genel kurul bulmuyor onlarda başkan adayını, şımarık burjuvalar oyuncak etmek için atlıyorlar ortaya. Biz koskoca oluşumuzu taraftara boçluyuz birkaç bin üyeye değil.

Geri
Üst Alt