Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.688
- 37.129
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten 50-60 yıl hatta daha fazla götürecek bir tesis. A takım olan için bölümü komple tesis olarak hesaba katıyorsanız o başka ama mevcut A takım tesisi zaten estetistik olarak bilmem ama imkan olarak Avrupa standartlarında önlerde zaten Okan hocanın da dediğine göre.Beğenmedim tesisleri
Daha iyi olmalıydı
Ortaya konan vizyona uymuyor
Bu devirde yüz milyonlarca euro bütçeyle tesis yapıyorsan 50-60 sene götürecek dünyanın sayılı fasiliteleri arasına girecek bir şey yapman gerekir
Yazık
Prefabrik diksen de 50-60 yıl götürürZaten 50-60 yıl hatta daha fazla götürecek bir tesis. A takım olan için bölümü komple tesis olarak hesaba katıyorsanız o başka ama mevcut A takım tesisi zaten estetistik olarak bilmem ama imkan olarak Avrupa standartlarında önlerde zaten Okan hocanın da dediğine göre.
Tesisten genel beklentin nedir kapalı alan olarak.Prefabrik diksen de 50-60 yıl götürür
50-60 yıl götürmekten kastım bizi geride bırakmaması
Çok antrenman tesisi inceledim geçen sene içerisinde
Hepsi bizimkinden güzel
En azından Benfica kampüsü kadar bir şey yapabilmelilerdi
Sen estetik olarak bakıyorsun herhalde. Çünkü imkanlar ile ilgili içini tam olarak bilmediğimizden bir şey diyemeyiz. Okan hocanın açıklamalarına göre gayet belirli standartların üzerinde iyi bir A takım tesisimizin olacağı. Alt yapı tarafı da bitirince genel olarak gayet iyi bir tesisimiz olacak burada önemli olan bu tesisin kullandıkça da ihtiyaca göre geliştirilebileceği Florya'da geliştirilebilecek bir imkan da kalmamıştı.Prefabrik diksen de 50-60 yıl götürür
50-60 yıl götürmekten kastım bizi geride bırakmaması
Çok antrenman tesisi inceledim geçen sene içerisinde
Hepsi bizimkinden güzel
En azından Benfica kampüsü kadar bir şey yapabilmelilerdi
Estetik, dış görünüş olarak beğenmiyor sanırım.Tesisten genel beklentin nedir kapalı alan olarak.
Kapalıdan önemlisi açık alan. Saha sayısı yetersiz olacak gibi görünüyor. Ayrıca sahaların birinde tribün olmalıydı B takım hazırlığı olarakTesisten genel beklentin nedir kapalı alan olarak.
Estetik olarak bitene kadar bir şey demek zor ama şimdilik iyi durmuyor. Türkiye'de mimari estetik beklemiyorum ama tabii kiSen estetik olarak bakıyorsun herhalde. Çünkü imkanlar ile ilgili içini tam olarak bilmediğimizden bir şey diyemeyiz. Okan hocanın açıklamalarına göre gayet belirli standartların üzerinde iyi bir A takım tesisimizin olacağı. Alt yapı tarafı da bitirince genel olarak gayet iyi bir tesisimiz olacak burada önemli olan bu tesisin kullandıkça da ihtiyaca göre geliştirilebileceği Florya'da geliştirilebilecek bir imkan da kalmamıştı.
Giriş katının tavan yüksekliği hayli fazla o bölümün muhtemelen fitness için yapıldığı belli, görüntüler yanıltıcı olabiliyor ama içine 3 florya alacak kapalı alanı var öyle düşünmek lazım. A takım için 2 tam saha yeterli 2. etap bitince eksiksiz olacaktır.Kapalıdan önemlisi açık alan. Saha sayısı yetersiz olacak gibi görünüyor. Ayrıca sahaların birinde tribün olmalıydı B takım hazırlığı olarak
Kapalı saha da olmalıydı. Onun dışında böyle apartman yapar gibi yapacaklarına yüksek tavanlı bir spor salonu yapmalılardı tesisin bir kenarına. Bu kadar bina bina bina oda oda oda olmasına gerek yok zaten
2 saha yeterli değilGiriş katının tavan yüksekliği hayli fazla o bölümün muhtemelen fitness için yapıldığı belli, görüntüler yanıltıcı olabiliyor ama içine 3 florya alacak kapalı alanı var öyle düşünmek lazım. A takım için 2 tam saha yeterli 2. etap bitince eksiksiz olacaktır.
Saha sayısı nasıl yetersiz olacak onu anlamıyorum işte? A takım için 2 saha+ kaleci ve rejenerasyon için ayrı bir bölüm var. Alt yapı içinse alt yapı binası- 4 saha olacak burayı atlıyorsun herhalde. İyi tesis- kötü tesis farkını Okan Buruk'un senden benden iyi bileceği kesindir herhalde. Tesis kullandıkça gelişirden kasıtta eksik görüldükçe ekleme yapılabilir Kemerburgaz'da bunu yapacak alan bulabilirsin. Florya'da bu alan yok ki Florya'da ilk yapıldıktan sonra zaman içinde bir çok ekleme ile gelişti.Kapalıdan önemlisi açık alan. Saha sayısı yetersiz olacak gibi görünüyor. Ayrıca sahaların birinde tribün olmalıydı B takım hazırlığı olarak
Kapalı saha da olmalıydı. Onun dışında böyle apartman yapar gibi yapacaklarına yüksek tavanlı bir spor salonu yapmalılardı tesisin bir kenarına. Bu kadar bina bina bina oda oda oda olmasına gerek yok zaten
Estetik olarak bitene kadar bir şey demek zor ama şimdilik iyi durmuyor. Türkiye'de mimari estetik beklemiyorum ama tabii ki
Okan Buruk'un iyi tesis kötü tesis farkını bildiğini düşünmüyorum
Belirli bir standartın üstünde olur hatta Türkiye'deki en iyi tesis de olabilir ama hedef bu olmamalıydı. Çıtayı çok daha yükseğe koymalıydık
Tesis kullandıkça gelişecek işi ise yaş baştan ne kadar yaparsak tesisin yüzde 90'ı o olacak işte
Tesis yapma işi para getiren bir iş değil aksine para götüren bir iş o yüzden hiçbir yönetim hakkını vererek yapmaya yanaşmıyor
2 tane çevrecinin isyan çıkarmasına bakar kalan sahaların yapılamaması.Saha sayısı nasıl yetersiz olacak onu anlamıyorum işte? A takım için 2 saha+ kaleci ve rejenerasyon için ayrı bir bölüm var. Alt yapı içinse alt yapı binası- 4 saha olacak burayı atlıyorsun herhalde. İyi tesis- kötü tesis farkını Okan Buruk'un senden benden iyi bileceği kesindir herhalde. Tesis kullandıkça gelişirden kasıtta eksik görüldükçe ekleme yapılabilir Kemerburgaz'da bunu yapacak alan bulabilirsin. Florya'da bu alan yok ki Florya'da ilk yapıldıktan sonra zaman içinde bir çok ekleme ile gelişti.
Yok artık yapılacak o bölümler zaten düzleştirme, temizleme yani inşaata hazır hale getirilme işini yaptılar galiba. Artık temel atma ve inşaata başlanacak o yüzden o isyan çıkarma işi geçti diyebiliriz.2 tane çevrecinin isyan çıkarmasına bakar kalan sahaların yapılamaması.
Yok sen dedin ya;Yok artık yapılacak o bölümler zaten düzleştirme, temizleme yani inşaata hazır hale getirilme işini yaptılar galiba. Artık temel atma ve inşaata başlanacak o yüzden o isyan çıkarma işi geçti diyebiliriz.