Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Bunu kulüp paylaşmıyor hocam. Orada çalışan falan paylaşıyor.
orası belli zaten de... işte nasıl bir durumdaysa içeriden görüntü olsa kelle alacaklar gibi duruyor nerdeyse.

edit: Divan üyesi olup nasıl gitmiyorlar ve konuşmuyorlar divanda acaba...ben duramazdım.

orası belli zaten de... işte nasıl bir durumdaysa içeriden görüntü olsa kelle alacaklar gibi duruyor nerdeyse.
Yada bir tanıtım planı var o yüzden içerden görüntü verilmesini istemiyorlar veya içerde üst düzey isimler var işçilerde çaktırmadan dışardan çekebiliyor.

Hamdolsun daha önce çimlerin durumunu görmemiştik paylaştıkları iyi oldu.
En azından merakımız giderildi.

Bunların projesi de kaç yıldır yapılacak deniliyor ama hala başlanmadı. Ancak laf, görsel. Öyle 3d görseller ile bitirilecek olsaydı bugüne kadar kimler neleri yapardı. Kulübe tek çivi çakamamış yalı çocuğumu yapacak bu tesisi. Ancak kendi taraftarını uyutmaya yönelik görsel bunlar. Başarısızlıklarını başka nasıl örtecek. Hele bu sene de şampiyon olmadıklarında o kadar borcu nasıl yönetecekler o bile belli değil. Tüm bunlara rağmen üstüne gidip yalı çocuğu bugüne kadar yapmadığını yapıp kulübe tesis yapacak. Hadi oradan.

Bunların saçmalıklarını neden paylaşıp konuşuyoruz anlamıyorum. Saçmalıktan öte bir şey değil.

Biz kendi projemize bakıp neden bitmediğini, neden projenin 2. Etabı altyapı inşaatı başlamıyor gibi konuları konuşmaya devam edelim.

Bırakın bunları....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu reklam panolarını daha teknolojik yapabilirlerdi yauv yıl olmuş 2025.

Koca koca elektrik direkleri..

En azından futbolcular görmesin.. ağaç falan dikin bari tesisin çevresine

rivayete göre şu sabuncu bile gördü bi biz göremedik içeriyi

bu bir yana- burası aşılmaz kale olmalı - giren herkesin donuna kadar bilgisi kaydedilmeli.

bir de Kerem Övet 2 dir "ordaki çimlerde bakımsız kalmış" falan filan diyor da o "mış muş" kısmını doldurmuyor ...

rivayete göre şu sabuncu bile gördü bi biz göremedik içeriyi

bu bir yana- burası aşılmaz kale olmalı - giren herkesin donuna kadar bilgisi kaydedilmeli.

bir de Kerem Övet 2 dir "ordaki çimlerde bakımsız kalmış" falan filan diyor da o "mış muş" kısmını doldurmuyor ...
onun yaptıgıda aslında tam gazetecılık çok küfür etsemde bir yolunu bulmuş girmiş içeri
gerçi girmiş olsa mutlaka resim atardı bence hiç resim filan yok
daha önce dedigim gibi divan kurulunu bekliyoruz bence açılış yapmak için yönetim show yapma pesınde

onun yaptıgıda aslında tam gazetecılık çok küfür etsemde bir yolunu bulmuş girmiş içeri
gerçi girmiş olsa mutlaka resim atardı bence hiç resim filan yok
daha önce dedigim gibi divan kurulunu bekliyoruz bence açılış yapmak için yönetim show yapma pesınde
valla abicim öbür konuda da yazdım

sen 1 ustasını punduna getir dışarıda - sana versin bir baret , alsın arabasına - koy cebine 1500 - 2000 TL

zınk içeride olursun. kimse de sana bir şey sormaz.

buradan çıkan sonuç orada "şantiye sorumlusu" diye duran (hani ilanlar verildi ya) arkadaş sıcak çayıyla yatışında takılmış. sabahları kim geldi, neyle geldi ,ne iş yapmaya geldi diye kahvaltı muhabbeti ayağına gözler şef olan. O genelde olmadığı için , kafayı kullanırsan girersin.

Yönetim tesis mantığında şov yapsın , zararlı bir şey değil . ama şov yapacak bir husus olmaktan çıktı. 10 kere heralde geçtik,bitti,bitiyor,az kaldı, az sonra,hoca beğendi gibi gündeme getirip karşılığını ortaya koyamazsan o şovu kimse yemez.

Aynı şey BB için geçerli - alkış malkış o şu bu 1.5 senedir "kısa zaman kısa zamanda yakında" derken "A planı B planı" diye konuşuluyor şimdi. çıktığımızda da "e hele şükür" diyeceğiz "bravo"luk bir durum olmayacak.

Yönetimde herkes bireysel primini kasmakta olduğu için zaten dağınıklık var . senin yöneticilerinde Torreira partisindeydi...

He dip not , aynı zamanda basket koçunun d.günü kutlandı - ufak salonda takımla , 1 pasta 1 konuşma bitti gitti...alkol ve dansçı yok ya , orda değildi tabi yönetimin üst isimleri - umurlarında olan bir ortam değil çünkü.

Sorsan spor kulübü yönetiyorlar.

Geri
Üst Alt