Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

2 kata sokar gönderirler, bina büyük zaten
abi bir şeyler yapacaksan - layığıyla yapacaksın.

sürecinde bitirirsin - içerisini güzel süsler püslersin (göze hitap eden temiz iş anlamında) - yaparsın 3 boyut kamera çekimleri 1 websitesi çakarsın taraftarda girip sanal gezer falan...

1 tesis bitirip bitirmeme konusu çok "beceriksizlik" kategorisine kayıyor. yani "1 tesisi yapamadılar - bunlar mı ekonomik özgürlüğü sağlayacaklar" dedirtir elaleme.ki Batum tatafı burdan giriyor biraz konuya

Galatasaray Kemerburgaz tesisleri inşaatında son durum 17 Mayıs piknik için hazırlandı​

1715887677969.webp

1.5 ay sonraki idmanı burada yapacağız öyle mi hala aynı şeyi düşünüyor musunuz yav.

Haftaya seçim var diye bu hafta daha da yavaşlar. Çok işi var buranın. Sadece temizlik bir hafta sürer.

Kulüp binası bir tek bana mı ufak geliyor acaba?
Sosyal tesis bölümü falan yok mudur nedir?
Kulüp binası kapalı alan olarak mevcut Florya'nın 3 katıymış. Akademi binası da üst tarafa yapılacak sanırım. En alt katta yemekhane, 750 metrekare dedi sanırım fitness salonu(rejenerasyon alanı da dahildir herhalde), film salonu olacakmış. Orta iki kat ofisler son katta futbolcuların kalacakları odalar diye söylendi.

Galatasaray Kemerburgaz tesisleri inşaatında son durum 17 Mayıs piknik için hazırlandı​

Videoda ön alandaki sahaya bakan çamlar tamamlanmış ama arka taraftaki çamlar ki orası da cam olacak herhalde zira oradan da yukarı doğru 4 saha olacak o camlar takılmamış gibi gördüm herhalde daha gelmemiş zira cam takmak çok uzun sürecek bir işlem değil.

Videoda ön alandaki sahaya bakan çamlar tamamlanmış ama arka taraftaki çamlar ki orası da cam olacak herhalde zira oradan da yukarı doğru 4 saha olacak o camlar takılmamış gibi gördüm herhalde daha gelmemiş zira cam takmak çok uzun sürecek bir işlem değil.
cam takmadan ziayede doğrama(yani camın oturduğu çerçeveler diyeyim basit olarak) onlar yok - onların körkasası ve Cephe tarafından malzeme ile bitimi ince detaydır.

iç kısımda ben henüz alttan ısıtma tarzı bir şey yapıldığını düşünmüyor - cephede belli seviye olmadan , doğramalar takılmadan şap atılmış - ısıtma vs altyapısı halledilmiş olarak görmüyorum.

biraz iş var burada açıkçası.

beni EN üzen şey ise - bugün için acele acele siyah arkaplanlı bir logo ve yazıyı takmışlar hemen duavra - çokta çirkin olmuş - çok daha estetik yapılabilirdi.

ufak efek eksikler çok - topladığında süreci etkiler. Tatmin olmadım.

piknik için alandayız. mangallar kurulmuş etler hazırlanmış.

Geri
Üst Alt