Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

güç gerektiren dönemlerde başarılı başarısız tüm başkanların bir araya gelip,galatasaray'a emek vermiş insanların toplanması ve bunun saygı sevgi içerisinde yapılması gerçekten gurur verici.

bizi diğer takımlardan ayıran şey bu. camianın büyük isimlerini bu sebepten kutluyorum. bize yakışır hareketler bunlar.

İnan Kıraç ve Albayrak katılmamış. Aysal'ı da görmedim.

güç gerektiren dönemlerde başarılı başarısız tüm başkanların bir araya gelip,galatasaray'a emek vermiş insanların toplanması ve bunun saygı sevgi içerisinde yapılması gerçekten gurur verici.

bizi diğer takımlardan ayıran şey bu. camianın büyük isimlerini bu sebepten kutluyorum. bize yakışır hareketler bunlar.
bunu diyorum işte - normal olan bir şeyi - sanki bu insanlar kanlı bıçaklıymış gibi lanse ediyorlar taraftara - ki taraftar zeki bir kitle değil malesef , ateşe benzin döküp gündem yükseltiyor yok yere.

biraz geriden geliyorum ama burda kendi içimizdeki seçim yerine karşı taraftaki "kim daha fazla GS düşmanı" yarışına tokat gibi ortam gösteriyor.

bunun hissi farklı.

2024-05-17 (3).webp

Camia kaliteli adam kaynıyor. Müthiş gurur duyulası. Ciddi anlamda diğer kulüplerden ayrılıyoruz kongre yapısıyla.

Dış cephe 20-25 gün içinde bitiyormuş. İç çalışmalarda geçene kadar bitmiş olacak dendi. Saha ve dış cephe dediği gibi yurtdışı kampını falan da düşündüğümüzde rahat yetişir de iç tarafı hiç görmediğimizden bir şey demek zor.

Erden reis

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yenisi gelsin artık bu başarının lig kupası şuan herkesi memnun etse bile kesmiyor artık Galatasaraylıları.
e28996c43956cfc48d8eca52aabd7c26.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az ve öz üye alınmasini kesinlikle destekliyorum bu şekilde kalite hicbirzaman düşmüyor, malum fenere 20 25 bin TL vererek herkes üye olabiliyor ,birebir tanıdığım öyle üyeler var ki yolda görsen selam vermezsin Türkçe zor konuşan tipler ,sırf parası var diye aliniyorlar

Geri
Üst Alt