Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Bende ilk basta agactan dolayi dedim ama dikkatli bakildiginda mesela G harfinin yarisi kararmis gibi duruyor. Tabi umarim öyle degildir de ne bileyim.
Insaatli haliyle buraya gecmek hic iyi olmadi bence. Basta zemin misal daha oturmadi. Etrafta borular vs..
orası öyle tabide harflerde dert yok ya o kadarda değil :D

logo ve yazı genel olarak daha iyi olmalıydı o ayrı.

tumblr_meb2bbif1u1rkv8b7o1_1280.jpg

Florya insanın içini açıyor
Diğer tarafta negatif bir enerji var gerçekten
Belki de alışkanlıktan
Bilemedim

Florya insanın içini açıyor
Diğer tarafta negatif bir enerji var gerçekten
Belki de alışkanlıktan
Bilemedim

finişlendiğinde cillop gibi olur - ama acele işler için gndeme bitmemiş halleriyle gelirse antipatik gelir...

kemerburgaz son halini düşününce direkt PSG 'Nin drone lu videosu vardı bir ara aklım hep oraya gidiyor mesela - ışıl ışıl duvarında aslan grafitisi ne bilim gaza getiren mesajıyla spor salonunda görüntü vermek varken boş işler peşinde koşulmamalı.

o florya girişindeki aslan heykelinden tut Metin oktay heykeline kadar hepsi gitmeli kemerburgaza işin sonunda.

1720198931650.webp

Yönetimimiz Lamazia'nın suyunu buraya da bağlatmalıdır... Messi bizim çocuklara bir gusül aldırsa yeter...

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan'dan Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ne ilişkin açıklamalar: "Öncelikle sezonun ilk idmanını Kemerburgaz'da yaptık. Kemerburgaz Tesislerimizde çimin ne kadar iyi bir seviyede olduğunu herkes görmüştür. Burada sadece çimde hibrit çakma işlemlerinin tamamıyla bitmesi lazım. O hibrit işlerimlerin de biraz daha kendine gelebilmesi için oranın 20-25 güne ihtiyacı var. Binanın iç tarafında bizim böyle çok büyük bir eksiğimiz yok. Ufak, tefek eksikler var ve onları halletmeye çalışıyoruz. O da zaten içeri girdikçe, kullanmaya başladıkça eksikler daha çok ortaya çıkmaya başlar. Biz, biraz daha eksiksiz olmasını istiyoruz. Takımımız, Florya'da çalışacak. Florya'yı kullanma hakkımız da devam ediyor. Cumartesi günü yetkiyi aldık. Şimdi yetkinin ardından buranın bir ihalesi olacak. Yani şu anda burada anlaşılmış bir şey olmadığı için Florya'yı kullanma hakkına da halen sahibiz. Yeni bir tesisimizi de şimdiden kullanıp harap etmemizin manası da yok"

İhale tamamlanıp, anlaşma imzalanana kadar Florya'da olacağız diye anlayabilir miyiz? Bu ay içinde muhtemelen Divan'da bağımsız ihale komisyonu kurulur. Eylül ayına kadar bu ihale süreci devam eder ve Eylül ayında son canlı ihale olup sonuçlanması planlanıyor sanırım böyle baktığımızda 2 ay daha Florya'da mıyız? Yoksa yurt dışı kampından sonra yani 1 ay sonra geçer miyiz?

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Demircan'dan Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'ne ilişkin açıklamalar: "Öncelikle sezonun ilk idmanını Kemerburgaz'da yaptık. Kemerburgaz Tesislerimizde çimin ne kadar iyi bir seviyede olduğunu herkes görmüştür. Burada sadece çimde hibrit çakma işlemlerinin tamamıyla bitmesi lazım. O hibrit işlerimlerin de biraz daha kendine gelebilmesi için oranın 20-25 güne ihtiyacı var. Binanın iç tarafında bizim böyle çok büyük bir eksiğimiz yok. Ufak, tefek eksikler var ve onları halletmeye çalışıyoruz. O da zaten içeri girdikçe, kullanmaya başladıkça eksikler daha çok ortaya çıkmaya başlar. Biz, biraz daha eksiksiz olmasını istiyoruz. Takımımız, Florya'da çalışacak. Florya'yı kullanma hakkımız da devam ediyor. Cumartesi günü yetkiyi aldık. Şimdi yetkinin ardından buranın bir ihalesi olacak. Yani şu anda burada anlaşılmış bir şey olmadığı için Florya'yı kullanma hakkına da halen sahibiz. Yeni bir tesisimizi de şimdiden kullanıp harap etmemizin manası da yok"
Bitmedi demenin farklı yolu

Çim bile bitmemişse ne diye oyuncuları idmana çıkarıyorsunuz. Siz gerizekalı mısınız? Oyuncu sakatlansa kim ödeyecekti o parayı

Şu mevzuya acayip sinirlendim ya

Umarım dedikleri kadar iyidir A takım tesisleri zemin iyi görünüyordu gerçekten. Şu alt yapı tarafı ne olacak keşke onunla ilgili de bir açıklama yapılsa. 2. farzın çalışması Ağustos- Eylül'de başlanıp bitişi 2025 Eylül olarak planlanıyor. Bu arada ne yapacak alt yapı bunu daha açıklayan ve soran da yok.

Umarım dedikleri kadar iyidir A takım tesisleri zemin iyi görünüyordu gerçekten. Şu alt yapı tarafı ne olacak keşke onunla ilgili de bir açıklama yapılsa. 2. farzın çalışması Ağustos- Eylül'de başlanıp bitişi 2025 Eylül olarak planlanıyor. Bu arada ne yapacak alt yapı bunu daha açıklayan ve soran da yok.

Malum zat başlamaz bile oraya

2.fazın düzlenmesi bile 1-2 sene sürer baya engebeli ve büyük o kısım

Bunları Dursun Özbek'e söylemen lazım sayın Demircan. Erden Timur, Hatipoğlu, Demircan başta olmak üzere bu tesislerde emeği geçenlere de teşekkür etmek lazım. Uzun zamandır tesisleşme konusunda geride olduğumuz ve bu konuda hamle yapmamız gerektiğini yazan bir sürü kişi vardı. Umarım ilk önce bu tesis alt yap tarafı da dahil en kısa sürede biter. Yine Aslanvadisi projesi de denildiği gibi 2025'te inşaatına başlanır çünkü başlanırsa uzun sürse de bir şekilde biter.

İhale edilmesi resmi gazete ilan askısı, itiraz süresi vs vs diye düşünürsek kasım başı gibi yeni tesise geçeceğimiz söylemim gerçekleşecek gibi.

17 Mayıs pikniğinde de çok kısa bir süreç kaldı - burada sezon açacağız sallamaları yapan arkadaş değil mi bu ...

o günde konuşması sonrası "ohooo daha kablo borularını yeni mi atıyorlar - zemin çalışması vs" demiştim.

inandırıcı değil - %90-95 i bitmiş olsa zaten idman yapılırdı orda.

yemeyin tarafarı haybeye.

17 Mayıs pikniğinde de çok kısa bir süreç kaldı - burada sezon açacağız sallamaları yapan arkadaş değil mi bu ...

o günde konuşması sonrası "ohooo daha kablo borularını yeni mi atıyorlar - zemin çalışması vs" demiştim.

hayırlı sabahlar
allah kimseyi sabah sabah tesis konuşacak duruma düşürmesin

Piknikte de yurtdışı kampı sonrası hazır olur demişti. Çok kısa falan dememişti.

Geri
Üst Alt