Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Orası öyle de inşaat işlerinde taşeron o tarz işlere hep giriyordur zaten. Dediğin gibi bilerek olmadığı takdirde problem yok.

Btw hani bu Florya için parayı verecek firma hazırdı, GK’de yetki min. 500 milyon diye çıkınca DÖ’nün planı suya düşmüş gibi görünüyor şu an. Bununla alakalı da müsait olunca bir başlık açıp irdeleyelim. Florya’yı yetkiye rağmen ilerletemiyorlar açıkça. Anca orada burda kalitesiz partiler yapıyorlar
bunu belli aralıklarda hatırlatıyorum başka konulara bağlı olarak.

nisanda çok iyi teklifler var bir kaç hafta denirken

haziranda bu bir kaç ay oldu seçim bahanesiyle

yetkiden beri ÇIT yok ... hangi komisyon ? kim ? ne zaman süreç başlar ? teklif incelenir mi vs ..

muhaliflerin koyduğu maddelerde kesin hazırladıkları düzene engel bir şeyler var. Ağustos divan toplantısını merak ediyorum o yüzden - çıkıta seçimden / yetkiden beri gelen süreci sorgulayacak edecek birileri çıkması lazım.

şu an iş beceren adamı defettiklerin kağıttan kuleleri sallanıyor - umarım florya ile ilgili bir imza bir şey çıkmadan olup biten ortalığa dökülür. Haksızlık etmişsek özür dilemesinide bilirim şahsım adına , ama yedikleri haltlar kanıtlanırsada defolurlar giderler.

bunu belli aralıklarda hatırlatıyorum başka konulara bağlı olarak.

nisanda çok iyi teklifler var bir kaç hafta denirken

haziranda bu bir kaç ay oldu seçim bahanesiyle

yetkiden beri ÇIT yok ... hangi komisyon ? kim ? ne zaman süreç başlar ? teklif incelenir mi vs ..

muhaliflerin koyduğu maddelerde kesin hazırladıkları düzene engel bir şeyler var.
sen tesisçi misin
tesisatçı mısın nedir kardeşim bu derdin

inşaata topun kaçsa girilmez

Kemerburgaz'ın gecikmesi iyi oldu bence. Gelecek sezon anca tesise benzer bir şey çıkar ordan. Salonu da halledelim sağda solda sürünmeyelim

Bugün de 1 tuğla eklenmiş gibi durmakta. Yarın cuma var işçiler izinli.

Geri
Üst Alt