Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

olm futbolcuları ormana işetecekseniz, statta duş alın diyecekseniz geçmeyelim abi.

bekleyin aralık-ocak ayına kdr adam akıllı bitsin her şey.

İnşaata adam mı yok bu ne kaplumbağa gibi ilerliyor
Altyapıdaki gençleri ameleliğe götürecekler bitsin diye en sonunda :crushed:

IMG_6732.webp

En az 3 ay’i daha var bana göre

Yalan söylediler herzaman oldugu gibi

Bu sezon hiç geçmeye gerek yok buraya artık. Hem yine bitmemiş şekilde acelece geçmiş oluruz hem de olumsuz yansıyabilir takıma.

Salalım ne yaparlarsa yapsınlar. Zaten böyle giderse yeni yönetim, yeni başkana anca yetişecek tam olarak.

bir çivi bile çakıldığını düşünmüyorum şu an

Dursun tam jet Fadıl gibisin ha. Herkesi ayakta uyuttun olmayan tesisi milyonlara sattın 😄 yine seçtik seni tekrardan

Bu sezon hiç geçmeye gerek yok buraya artık. Hem yine bitmemiş şekilde acelece geçmiş oluruz hem de olumsuz yansıyabilir takıma.

Salalım ne yaparlarsa yapsınlar. Zaten böyle giderse yeni yönetim, yeni başkana anca yetişecek tam olarak.
Florya ihalesi ne kadar gecikirse o kadar isimize yarar.
Bunlar tahminen floryayi alan sirkete kilitleyecekler buranin insaatinin tamamlanmasini, kabataslak ömrü 10 sene olan bir yapı yapıştırıp verecekler elimize.

Florya münkün oldugunca elimizde kalmali. Duesun subatta siritiyordu rivada 150 dairemiz var 2 milyardan fazla gelir elde edecegiz diye 5 ay sonra 1 sene olacak koca 1 senede sarilabilir hale gelen bir insaat da mı olamadı.
Gerçi riva icin %15 karsiligda koca araziyi peskes ceken ve pesin aldigi 500 milyon.lirayi 350 milyona kırdırıp o 500 milyon lirayı da borç hamiline yazdıracak zekada olup buna okey diyen en sonunda da bu borc icin insaat sirketinin tamamlayamadigi insaat sebebiyle ortak havuzda para birikmemesi sebebiyle verilen yetkiye dayanarak bankalara borçlanarak faiz ödemişiz. Bu kadar rezilligi bir cümleye sığdırmaya calıstım ki birbiri ile ilşkili nasıl rezalet ağı var anlasılsin.
2024 yılına kadar kar edememişiz rivadan.

Elalem para kazansın diye 30 milyon euro kazanmak için peşkeş çekilmiş koca yer.

Geri
Üst Alt