Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Dursunun hayati yalan hic bir sözünü tutmaz ancak para harcatmayi bilip külübü borc batagina sokmayi bilir

Kulübü normal bir insan yönetse "Görüyorsunuz ki kulüp projeyi kendi yapmaya kalkınca sürekli aksıyor" algısını pekiştireceğini düşünmezsiniz normalde.

1725386784578.webp

Yeni stadyum inşaatında non stop hizlandirilmis çekim vardi. Is makinalarının hareket etmesini bile keyifle izlerdim. Acaba bugun ne yapıldı, simdi neler oluyor diye her gun ara ara bakardım. O geldi aklıma bu basligi görünce.

UFAK problemleri uzun uzun yazdık burda yaz başında...

tek tek çıkıyor ortaya...

ağustosta ciddi iş koordinesi ile hız kazansa bile 3 ay minimum atardı teoride. demek hiç bir şeye adam getiremiyorlar.

sırf şunun domino taşı gibi floryayı kapatamama / işe başlatamama ve gecikmesi - haliyle BB den çıkış gecikmesi (ki bu sezon sonra 1-1.5 sene aralığında süre geçmiş olacak verilen sözlerden) yönetimin başarısızlığını tabak gibi koyuyor ortaya.

yönetimin ESAS işi bunlar çünkü saha içi hoca ve sportifte çünkü - yönetim bunları becerecek / sponsor bulacak / kaynak bulacak sıcak para çıkaracak iş yürütecek....nerdeeeee...

adayı yapalım..

şarap içerim...

ada...

kürek...

oğlum inşaata çim serilir mi
ciddi söylüyorsa şimdiden çim olup bakılıyor ediliyor olmasında sıkıntı yok - ne üstüne çıkıcan ne bir şey yapıcan .

yağmurlu sonbahar havasıda geliyor ufak ufak - onun hiç zararı yok.

ama sen SON MODEL - SON TEKNOLOJİ - HER İMKAN diye tesis yapacaksan içeride daha ufak ufak dünya kadar teknik iş var demektir.

topçulara teraslı yatak odası gösterince tesis olmuyor.

UFAK problemleri uzun uzun yazdık burda yaz başında...

tek tek çıkıyor ortaya...

ağustosta ciddi iş koordinesi ile hız kazansa bile 3 ay minimum atardı teoride. demek hiç bir şeye adam getiremiyorlar.

sırf şunun domino taşı gibi floryayı kapatamama / işe başlatamama ve gecikmesi - haliyle BB den çıkış gecikmesi (ki bu sezon sonra 1-1.5 sene aralığında süre geçmiş olacak verilen sözlerden) yönetimin başarısızlığını tabak gibi koyuyor ortaya.

yönetimin ESAS işi bunlar çünkü saha içi hoca ve sportifte çünkü - yönetim bunları becerecek / sponsor bulacak / kaynak bulacak sıcak para çıkaracak iş yürütecek....nerdeeeee...

adayı yapalım..

şarap içerim...

ada...

kürek...

Yaz başı seninle hem Florya hem de Kemerburgaz için kaç yazı yazmışızdır.

Dursun'un planladığı olmadı işte.

Kemerburgaz'da sözde açılış. Trollere yaptırılan ve yöneticilerin söylediği 3-4 haftaya bitecek saçmalıkları.

Hepsi Florya içindi.

Eğer ET, Florya kurulu öncesi çıkıp Fatih Altaylı ile konuşmasaydı. Sonrasında Süheyl ve Rezzan başta olmak üzere muhalefet Florya kurulunda o önemli madde 4'ün revizyonunu istemeseydi hepimiz olacakları biliyorduk.

Bugün Florya bir müteahhide verilmiş olacaktı. Dursun'da planı işlemiş şekilde mutlu mesut olacaktı.

Ama o maddeler sonrası belli ki firmalar geri adım attı.

Yoksa en başından belliydi Kemerburgaz'ın bitirilmeyeceği. Yazdık kaç defa.

Şu son yaşanan olaylar sonrası çivi bile çakan adam yoktur.

Bu yüzden acil olarak bizim dursun ve yönetiminden kurtulmamız lazım. Bunlar miladını doldurdurlar. Bu saaten sonra hiç bir şey yapmazlar.

Yeni ve güçlü bir yönetim ile hem sportif anlamda hem de bu tarz konularda geç kalmadan devam etmemiz şart.

Geri
Üst Alt