- 31 Ağustos 2021
- 70.321
- 50.332
- 3.843
bence çok firma yoktu bu işin planlamasında -ne zaman başkan o nisan mali kongremi - bilanço toplantısı mı neydi- orda "BB den çıkacağız , ön satıştan gelen parayla" dediği anda çoktan rakamsal ve süreç planlaması birileriyle yapılmış diye yorumlandı..Yaz başı seninle hem Florya hem de Kemerburgaz için kaç yazı yazmışızdır.
Dursun'un planladığı olmadı işte.
Kemerburgaz'da sözde açılış. Trollere yaptırılan ve yöneticilerin söylediği 3-4 haftaya bitecek saçmalıkları.
Hepsi Florya içindi.
Eğer ET, Florya kurulu öncesi çıkıp Fatih Altaylı ile konuşmasaydı. Sonrasında Süheyl ve Rezzan başta olmak üzere muhalefet Florya kurulunda o önemli madde 4'ün revizyonunu istemeseydi hepimiz olacakları biliyorduk.
Bugün Florya bir müteahhide verilmiş olacaktı. Dursun'da planı işlemiş şekilde mutlu mesut olacaktı.
Ama o maddeler sonrası belli ki firmalar geri adım attı.
Yoksa en başından belliydi Kemerburgaz'ın bitirilmeyeceği. Yazdık kaç defa.
Şu son yaşanan olaylar sonrası çivi bile çakan adam yoktur.
Bu yüzden acil olarak bizim dursun ve yönetiminden kurtulmamız lazım. Bunlar miladını doldurdurlar. Bu saaten sonra hiç bir şey yapmazlar.
Yeni ve güçlü bir yönetim ile hem sportif anlamda hem de bu tarz konularda geç kalmadan devam etmemiz şart.
hatta soyadını hatırlamıyorum - Vedat *bilmemne* - M başlayan otel serisini yapan adam diye konuşanlar olmuştu. (Mandarin diyesim geliyorda niyeyse Iron Man çizgifilmindeki yeşil kötü karaktere gidiyor kafam- yanlış isim veriyor olabilirim)
tahminen maddeler o düzeni bozdu - daha doğrusu süreç kısmını etkiledi ve kulüp daha güvencede , yapacakalr daha risk alacak şekle geldi ve sonuçlanmadı.
Polat'ın komisyon başı vs olması etmesi tamamen görünürde bir şey bana göre.
benim beklentimde oldu bittiye gelmeden - ihale ya da teklif farketmez TANITIM YAPILAN , projesini vs gördüğümüz bir şeyler izlenmesi lazım (bize açık olmasada divana).
ellerine yüzlerine bulaştırlar ama ÇOK ÇOK İYİ OLDU.
çünkü ikinci Riva senaryosu olacaktı ve olmuş bitmişlerle cadı avı gibi defedilecekti bazı isimler.