Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Riva da dursun ve ekipi dünya kadar komisyon sokmustir cepe, kimsede baskanlik dönemi bitince bir yere sikayet etmedi bu adami, kesin bir yerden inceleme ciksaydiniz ne pislikler ortaya cikardi, simdi aynisi devam ediyor, dünya kadar para kazandik borc azalmiyor. Florya yetkisi istedi sekilde verilmedi buna, yoksa ordan daha büyük kazik yerdik. Bu dursunu ibra etmiyeceksin sonra erken secime gireceksin. Bosuna zamaninda sarayda hirsizlik var denilmemisti hashtag olarak

1725864735053.webp

Kasımpaşaya bulunan düzlük bize bulunamamış, yokuşlarla engebeler ile uğraş dur şimdi.

Ekli dosyayı görüntüle 261235
Kasımpaşaya bulunan düzlük bize bulunamamış, yokuşlarla engebeler ile uğraş dur şimdi.
dert değil o kadar o yav- mimari proje açısından hafif teknik zorluk çıkarabilecek olsada seksi proje çıkar o işlerden...

tabi para verilirse :D

kaldıki müthiş bir fırsat kaçtı bence mecut yapılanda - daha estetik PR i tavan yaptıracak bir şeyler yapılabilirdi...geçmiş ola.

Yav burada nasıl hazırlık maçı yapacak takım olm. Top sürekli dışarı kaçar ya. Tel falan takılmayacak mı. Koca galatasaray altyapısı dahil 2 tane saha ile mi yeni tesise geçtik ehehe diyecek.
Tesisin hala adam gibi bir yolu yok olm :asd:

İçini görmeden ne dense boş dışardan artık bitmeye çok yakın gözüküyor tabi çevre düzenlemesi vb. hariç. Ekim ayı Genel Kurul'undan önce bitirecekler diye düşünüyorum sonra bir de video çekerler A takım tesisleri bitti diye. Ekim ayında 2. farza alt yapı kısmına 4 saha+ bina başlanacaktı sözde bakalım o ne zaman başlanacak?

Yav burada nasıl hazırlık maçı yapacak takım olm. Top sürekli dışarı kaçar ya. Tel falan takılmayacak mı. Koca galatasaray altyapısı dahil 2 tane saha ile mi yeni tesise geçtik ehehe diyecek.
Tesisin hala adam gibi bir yolu yok olm :asd:
Alt yapi buraya gelmiyor

Bir Kasımpaşa’nın antrenman sahalarına bak bide bizim yapılanlara me yalan söyleyeyim Galatasaray’ımıza yakıştıramıyorum

Üzücü. GS'mize yakışan tesislere 2070 yılında falan kavuşacağız herhalde. O günleri de görürüz umarım

Bu stad olayında da içine edildi. Mis gibi araziyi terk edip Allah’ın dağına taşındık, şimdi de Florya’yı terk edip bu dağ başına taşınacağız.

Bir de stadyumda da oldu, yarım yamalak bitirdiler, borçlu çıkardılar falan. Muhtemelen bunda da öyle olacak

Bu stad olayında da içine edildi. Mis gibi araziyi terk edip Allah’ın dağına taşındık, şimdi de Florya’yı terk edip bu dağ başına taşınacağız.

Bir de stadyumda da oldu, yarım yamalak bitirdiler, borçlu çıkardılar falan. Muhtemelen bunda da öyle olacak
Tasinma olayi 100% dogru, o konudaki elestirileri sacma buluyorum mevcut olan/eski arazide istenilen insaat/yeni tesis imkansizdi.

Ama diger dedigine katiliyorum, aceleye getiriyorlar halbuki hersey tamamiyla bittikten sonra gecis yapsalar cok daha dogru olur.

Geri
Üst Alt