Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Florya'yı kendimiz yapacağımız durum buydu. Geçen bir haberde Adnan Polat'ın oluşturduğu bağımsız komisyondan biri ihale tamamlanınca çıkılacak ve orası tamamen temizlenecek diyordu. Mayıs civarı da Florya'da inşaat başlar dedi. O yüzden sanmıyorum pek alt yapı orada olsun.
İhale şartnamesine koymuş olabiliriz,çok zor bir şey değil.

İhale şartnamesine koymuş olabiliriz,çok zor bir şey değil.
Şartnameyi hazırlayan kişinin açıklamalarına baktığımızda koymamışız gibi geliyor bana ama belki de senin dediğin gibidir. Belki başka bir yer ile anlaşılmıştır alt yapı yapılana kadar orada olacaklardır ki hemen dibinde inşaat olan bir yerdense daha sağlıklı da olabilir ama bu konuda net bir açıklama olması gerekirdi sanki.

Önemli olan sahalar filan değil, kalan bölümü hangi firma yapacak ihale olacakmi yoksa şu an olduğu gibi mahalleden toplama 7 8 ustayla iş yapmayami calisacaklar adam akıllı ihale olup firmaya verilmiş olsa çoktan biterdi

Florya tesisleri mükemmel bir yerde. Çok nezih ve sıcak bir semt orası. Aynı havanın burada olması zor.

Başkan olsam floryanın satılmaması klüpte kalarak değerlendirilmesi konusunda herşeyi yapardım orası çok değerli

Kışın burada antrenman yapılır mı acaba Merak ediyorum. İnşallah Olimpiyat Stadı işine Dönmez bu altyapı Tesisleri.

Bir Facebook yorumunda aşağıdaki bilgilere rastladım.

Öncelikle tesise yakın olan saha alttan ısıtma özelleğine sahip, her ikisine de su emici drenaj sistemi yapıldı. Dışardan görüntü alınmasını engelleyici panellere önümüzdeki günlerde reklam ve GS temalı resimler eklenecek. İhata duvarları boyanacak. Sahanın görünüşe göre solunda ufak bir tribün ve basın alanı olacak. Bu alan tamamen çimlendirilerek çim üzerinde GS logosu işlenecek. Orta gerilim hatları tesisin üzerinden geçmiyor. Görüntü alınmasını engelleci panellerin üzerinde görüntüden anlasılmıyor ama yaklaşık 1-1.5 metre daha demir korkuluk payı var. Stadyuma 10 dk.mesafede. tesisin ikinci etabını sponsorlar üstlenecek. Ve tesis binası arkasına 4 nizami saha daha yapılacak. Bu sahalardan bir tanesi tribünlü olacak. Yine burada da tesis binaları yapılacak.

Kışın burada antrenman yapılır mı acaba Merak ediyorum. İnşallah Olimpiyat Stadı işine Dönmez bu altyapı Tesisleri.
O nedenle sahanın biri kapalı olmalı işte. Sahalar alttan ısıtmalı da rüzgar falan çıkar nerede antrenman yapacaksın o zaman. Adam gibi çelikten kapalı bir yapı gerekiyor.
Basket sahası diye saçmalayacağına kapalı saha yapsınlar. Basket en azından 2-3 sene daha idare eder.

Bu kira devlete veya birilerine ödenmeyecekmiş. Galatasaray Sportif AŞ, Galatasaray Kulübüne ödeyecekmiş.,yani dışarı çıkan bir para yokmuş.

20241204_231829.webp

Geri
Üst Alt