Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

GeMzdQOXQAA8MKH

Kemerburgaza hayat verdik Çok değerlenmiştir.

Ancak GS logosu tavana yapışmış, o kötü duruyor.

Bu Ocak ayında geçeceğiz herhalde. A takım bölümü tamamen hazır olmaya gelmiş herhalde. Alt yapı bölümünde de zemin düzlemeler başlamıştı herhalde temel atma vb. işlerde yakın herhalde.

Bu Ocak ayında geçeceğiz herhalde. A takım bölümü tamamen hazır olmaya gelmiş herhalde. Alt yapı bölümünde de zemin düzlemeler başlamıştı herhalde temel atma vb. işlerde yakın herhalde.

bence her şey tamamen bitsin, tertemiz öyle geçelim yaw.

topçularda konsantrasyon kaybı da yaşatabilir, yarışırken ev değiştirmek.

bu sene champ olalım, yeni sezon mis gibi geçelim işte. zaten olan oldu. geç kalındı.

bu sene champ olalım, yeni sezon mis gibi geçelim işte. zaten olan oldu. geç kalındı.
Alt yapının binası 4 sahanın bitmesi sezon sonuna kadar olmaz daha uzun sürer herhalde. Sezon sonu geçmek bana da mantıklı geliyor ama bilmiyorum bakalım belki öyle de yaparlar ama buraya geçileceği için Florya'ya yatırım yapılmadığı oradaki antrenman sahasının zeminin kötü halde olduğu söylenmişti bir de sezon başı geçilecek şekilde planlama olduğu için çoğu oyuncunun evinin de bu tesislere yakın noktalarda olduğu haberleri de çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Alt yapının binası 4 sahanın bitmesi sezon sonuna kadar olmaz daha uzun sürer herhalde. Sezon sonu geçmek bana da mantıklı geliyor ama bilmiyorum bakalım belki öyle de yaparlar ama buraya geçileceği için Florya'ya yatırım yapılmadığı oradaki antrenman sahasının zeminin kötü halde olduğu söylenmişti bir de sezon başı geçilecek şekilde planlama olduğu için çoğu oyuncunun evinin de bu tesislere yakın noktalarda olduğu haberleri de çıkmıştı diye hatırlıyorum.
eğer 5 aylık gecikme bize florya'dan gelecek katma değer konusunda kayıp yaşatmayacaksa bence son karar sezon bitince geçelim yaw.

zemin falan düzeltilir. floryanın havası suyu bambaşka. herkesin alıştığı işler.

Maç günleri burda toplanılır bazı idmanlar burda bazıları Floryada olur gibi sezonun kalanını geçiririz diye düşünüyorum ihalenin durumuna göre

Projede birkaç tane saha olması gerekmiyormuydu?Tek saha var ve projeyle alakası yok.
2 saha var ve 1 tane kaleci ve sakat oyuncuların bireysel çalışacağı alan var. Burası projenin A takım bölümü. Alt yapı bölümü için 4 saha + 1 bina daha var. Buranın arka tarafında bir tık uzağında olacak.

o daha yapılmadı yani?Ohoo 5 yıl sürer bu:D
Alt yapı bölümü yapılmadı şu an yapılan sadece A takım bölümü. Alt yapı bölümünü bir Galatasaraylı iş adamının üstlendiği gibi haberler vardı eğer bu doğruysa Gelecek yıl bu zamanlara biter ama ağır giderse 2 seneye uzar tamamen paraya bağlı.

Geri
Üst Alt