Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
11 gün içinde orası biterse beni ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende o şekilde biliyordum - aslında şu an yapılam 2 saha ve bina altyapı binası idi orjinalde..
Yolun geçtiği yere bakılırsa bu görselde akademi binası denen yer şu an yapılan yer oluyor. Ama değil. Planlar değişmiş bu projede.
geri sayım başladı...11 gün içinde orası biterse beni ...
Bakkal gibi spontane kulüp yönetiyorlar. Okan hoca ve takıma dua etsin bizim yönetimabi ne 25i bak yeni sezona hazır hale gelsin yeterli, her şey bitmiş olsa bile oranın temizliği 25ini bulur...
sezon biter floryadaki ağaçları da taşırsın kabak gibi kalmaz tesis ama nerdee yarım yamalak iş peşindelerBakkal gibi spontane kulüp yönetiyorlar. Okan hoca ve takıma dua etsin bizim yönetim
Dertleri florya ihalesini hemen yapıp teslim etmeksezon biter floryadaki ağaçları da taşırsın kabak gibi kalmaz tesis ama nerdee yarım yamalak iş peşindeler
a takım geçecek ama alt yapı daha sonra geçecek diyorlardı o zaman ne acelesi var o da saçmaDertleri florya ihalesini hemen yapıp teslim etmek
2 etabı kim bilir ne zaman bitirirlera takım geçecek ama alt yapı daha sonra geçecek diyorlardı o zaman ne acelesi var o da saçma
Reklamlar yerleştirilme kısmına geçilmiş artık. Boş duvar bırakılmalı 1 tane oyuncuların çocukları çizsin hem bir anı olsun diye. Terim zamanı benzer bir şey yapılmıştı.
Mesafeye bak buraya normal merdiven koyulmaz ki kim inecek çıkacak yürüyen merdiven koyulmalıydıŞimdi her boku da eleştirme diyen olacak da bu nasıl merdiven yav.
1990larda yapılmış üniversite merdivenleri gibi estetikten bu kadar yoksun olmamalı.
Sağlam bir cam ile buraya görsel olarak insanın içini açacak merdiven koymak çok mu zor yav.
Şu kaplamaya harcanacak para kadar para harcanır zaten.
Oldu olacak duşakabin yerine de pvc kapı koysunlar duvarada mavi boncuk kaplama.
O zaten emanet gibi duruyordu daha kaliteli bi çözüm yapmaları lazımTaş duvarın üstündeki logoyu çıkartmışlar galiba en sonda yukarda yerde duruyor
Koyu duvara koyu arkaplan,koyu logo, koyu yazı hangi süperzekanın fikriydi acaba ne logo belli oluyodu ne de metin oktay tesisleri yazısı