- 31 Ağustos 2021
- 70.348
- 50.347
- 3.843
aman diyeyim...Bbden de cıkarsak tesislerin ismi Kemerburgaz Dursun Özbek Tesisleri yapılsın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aman diyeyim...Bbden de cıkarsak tesislerin ismi Kemerburgaz Dursun Özbek Tesisleri yapılsın![]()
ibo hatip de bari de tam olsunBbden de cıkarsak tesislerin ismi Kemerburgaz Dursun Özbek Tesisleri yapılsın![]()

Kemerburgaz'a Ulu Gökçe'nin dünyanın bütün madenlerini eriten havuzundan yaptırmak lazım. Sakatlananı bu havuza sokarız ve dayanabilirlerse çıktıklarında 10 kat güçlenmiş olurlar.
Adale sakatlıklarımıza birebir gelir.
bir mimara yakışmayan görsel,daha 3d işlenip render alınmış birşeyler çıkmalıydı
konsept olarak bu stil daha doğru.bir mimara yakışmayan görsel,daha 3d işlenip render alınmış birşeyler çıkmalıydı
Olabilir henuz bilmiyorum onu.Kaleci çalışma bölümü olarak yapılan yerin alt kısmı ne için acaba? Mesela havuzu göremedik orası mı acaba havuz?
Zemin bakımı için olan araçlar oraya giriyordur muhtemelenKaleci çalışma bölümü olarak yapılan yerin alt kısmı ne için acaba? Mesela havuzu göremedik orası mı acaba havuz?
bi işin ucundan tutsanız keşke hep eleştiridaha çok göstermelik kaldığını düşünmekle beraber , takımın kullanacağı oda / yemekhane / havuz/ sounma odası gibi gibi mekanlar muallak hala
hala bitmiş demem ben buraya - he florya kadar iş görür mü bu haliyle - belki görür - floryanın içini de tam bilmiyorum.
o sarı background un olduğu giriş lobisi mesela bence anormal zayıf ....çok zayıf ....eşek kadar mekan var , girince küçük bir çocuğun gözlerin içini parlatman lazım.
Acaba dogal gaz, elektrik ve diger baglantilarin hepsi tamam mi onu merak ediyorum.daha çok göstermelik kaldığını düşünmekle beraber , takımın kullanacağı oda / yemekhane / havuz/ sounma odası gibi gibi mekanlar muallak hala
hala bitmiş demem ben buraya - he florya kadar iş görür mü bu haliyle - belki görür - floryanın içini de tam bilmiyorum.
o sarı background un olduğu giriş lobisi mesela bence anormal zayıf ....çok zayıf ....eşek kadar mekan var , girince küçük bir çocuğun gözlerin içini parlatman lazım.
yok artık ya yuhAcaba dogal gaz, elektrik ve diger baglantilarin hepsi tamam mi onu merak ediyorum.
müraacat edeceğim yeri söyle yarın müracaat edeyim.bi işin ucundan tutsanız keşke hep eleştiri
taş mı taşıdın acaba
süheylcilere yer yok dostummüraacat edeceğim yeri söyle yarın müracaat edeyim.
taş taşımak vs değil - 1.5 senedir yaklaşık olmamış şeyi oldu diye göstermek benim ayıbım da değil.
bu kadarıyla da GSYİAD alkışlatmak bana doğru süreç yönetimi olarak görünmüyor.
enbüyük isteklerimden biri şu projelerde kulüp tarafında denetim kontrol işi yapmak mesela şahsen . kimle konuşup başvururum ? yarın yapayım.
dip not : okur mu bilmiyorum Süheyl Batum'a hayatta 2 3 kere karşılaştığım için mail attım , cevap gelmedi.