Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

yani saglam bir firma alırsa tabiki mümkün adamlar 6 7 ayda 5 kat bina dikiyor
ama merak ettigim kısım kim yapacak hangi firma yani enazından ihale olacak olmayacak firma belli vs söylenebilirdi
Spoint ile sponsorluk lansmanında onların yardımcı olacağını söylemişti başkan. Yine başka yardımcı olacak kısmında söz verenler var dedi yine. Demircan'ın ekibi de devam edecek sanırım.

Çok büyük bir ayıptır şu derece imkanlar varken bu kulübe bu tesisi layık görmek

Kemerburgaz'ın örnek veriyorum Benfica gibi bir takımın tesisinden kötü olması kabul edilemez

GSYİAD'ın aralarında para toplayıp yaptırdığı iki tane çim zemin var işte, onunla idare edin.

Daha komiği ilk verdikleri sözde 29 ekim 2023'te falan geçecektik :asd:

Tesislerin detaylı iç çekimine de bu taraftarımıza da izin vermeliler. Gerçekten öyle veya böyle ciddi emek verdi oradan takip ettik resmen yapımını.

ya o açıdan bakarsan kadının birine stalk yapan herife de kadın mı izin vermeli? :asd:
Çok farklı bir bakış açısı oldu. Böyle dumura uğramış şekilde kaldım. o_O
.
GkTzoROW4AE-2Vu

Tesislerin detaylı iç çekimine de bu taraftarımıza da izin vermeliler. Gerçekten öyle veya böyle ciddi emek verdi oradan takip ettik resmen yapımını.
Bekledik deyince aklıma geldi.

Arenanın yapılışını her gün gidip izleyen Galatasaraylı yaşlı bir amca vardı. O geldi aklıma.

Umarım yönetim bir güzellik yapmıştır kendisine.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt