Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Antrenman görüntüleri arka sokaklar gibi hep zoom yapıp durmuşlar tesis gözükmesin diye :red:

Anlayamadım açıkcası. Tam olarak bitmemiş herhalde ama pek çözemedim aslan, Metin Oktay heykeli veya taraftarın Juventus maçında geldiği o ikonik fotoğraf 3 boyutlu şekilde olsa daha iyi olurdu sanki.

Sahalar güzel, içini de detaylı olarak görsek güzel olur.

Anlayamadım açıkcası. Tam olarak bitmemiş herhalde ama pek çözemedim aslan, Metin Oktay heykeli veya taraftarın Juventus maçında geldiği o ikonik fotoğraf 3 boyutlu şekilde olsa daha iyi olurdu sanki.

Yapılan üründe mantık hatası yok mu yav. Karşıdan yere bakan yazıları okuması gerekmiyor mu?
Ayrıca böyle bir üründe motto değil futbolcu, başkan adları vs, yansıtılmalıydı. Yazı okunmuyor bile :asd:

Tebrikler led ışığı bulmuşlar. Giga sağolasın

Tesisin detaylı içi gösterildi aşağı yukarı tamamen. Havuz- soğuk su falan yerleri, sauna, bilardo, sinema salonu gibi bir yer, fizyoterapist yeri falan gösterildi yakında videosu sosyal medyaya da düşer. A takım olarak gayet iyi bir tesis olmuş gibi. Tabi zamanla daha da geliştirilebilir içi. Şimdi alt yapı bölgesi yapılmalı en acil şekilde.

bakalım bu videoya nasıl bi bahane bulunacak

İnşaat ruhsatı bekleniyormuş, yapımına başlamak için diğer zemin çalışmaları falan bitmiş.

1a646d96702fbc84f68ee01a8f9a2b9d.gif

1 yıl gecikmeli oldu ama güzel olmuş tesis, illa eksikler vardır daha ama zamanla yapılır.

Florya buranın 3 te 1 kapalı alan olarak, değerli bir tesis. Altyapı tesisleri de biran önce yapılmalı.

İçi ile ilgili ayrıntılı sayılabilecek video geldi

Masaj Odaları
Sauna ve Fitness Alanı
Konaklama Tesisleri
Barkovizyon & Toplantı Odası
Duş ve Soyunma Odaları
Yemekhane

gibi detaylar tamam gibi görünüyor büyük ölçüde.

Alt Yapı Tesisleri de umarım benzer kalitede ve özenle hazırlanır. O kısım çok önemli bu alanda rakipsiz olmalıyız.

Cazibe merkezi olmalı kulüp.

Geri
Üst Alt