- 13 Şubat 2009
- 27.657
- 25.150
- 3.468
Saçma.Evet tabiki de
Para değeri çok arttığında bin milyon denilebilir ,milyar dolar yerine ( örnek)
O zaman milyar, trilyon, katrilyon neden bulunmuş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçma.Evet tabiki de
Para değeri çok arttığında bin milyon denilebilir ,milyar dolar yerine ( örnek)
Halı saha değil mi. Heee tmm o zamanHalı saha yapmyorlar tesis yapıyorlar nesi fazla geldi?
Koskoca nokta duruyor. Anlasilmayacak ne var>?
Saçma.
Anladım rengim de, ben yazmak istemedim; zaten senin de dediğin üzere bir saha yapımından bahsediyoruz. 1 doların 100000000 X para birimi ettiği ülkelerde para çevirirken falan mantıklı olur dediğin de Türkiye’de 1500 milyon desen millet garipser.Var Berkan renkdaşım bunun sebebi piyasa değeri ya da bilanço açıklanırken kebir defterini ya da genel defteri diyelim, ortak bir şemaya oturtmak için yapılır özellikle para birim değeri zayıf (alım gücü değil) olan ülkelerde kullanılır.
Örnek Japon Yen’i ya da eski TRY (6 sıfır eklersen yazarken yorulursun misal). Yen cinsinden çok büyük rakam olunca “bin tane milyon ya da milyar yen” ifade edilirken yardımcı oluyor grafikte sana milyon ya da milyar yen üstünden senin bilançonu açıklar. Zibilyon tane sıfır ile göstermek çok okunaklı değil zira herkesin gözü de şahin değil. Bir de hesaplama kolaylaşır. Çevirirkende bu örnekte (ki örnek hatalı o kadar maliyetli saha/tesis olmaz) olduğu gibi sonuna ifade kadar sıfır eklersin.
Nokta varsa sonunda neden 0 var. Ayrıcs noktanın nesi koskocaKoskoca nokta duruyor. Anlasilmayacak ne var>?
Zengin olunca anlarsinSaçma.
Hibrit çim ya da güçlendirilmiş doğal çim, doğal çimin güçlendirici yapay liflerle birleştirilmesiyle elde edilen ürün. Doğal çimin kök kısmına eklenen sentetik lifler çimleri daha güçlü ve hasara daha dayanıklı hale getirmekte, bu nedenle spor karşılaşmalarının oynandığı zeminlerde tercih edilmektedir.Hibrit çim iyi mi