Kemerburgaz'da Toplam Maliyeti 1.350 Milyon Euro Olan 2 Saha Bitmek Üzere

Kemerburgaz alt yapı takımlarına yetersiz kalacakmış alt yapı nerede olacak o zaman iş komple bitince totalde 6 saha olacaksa altyapı nasıl dışarda kalıyor? 6 saha da as takım oynamayacak habere mana veremedim.

Koskoca nokta duruyor. Anlasilmayacak ne var>?

Öyle yazım olmaz yaf. 1.35 olur olursa. 1.350 dersen milyar Euro olarak okunur.

1.350 (milyon yani 6 sıfır) = 1.350 000 000

Hatalı yazılmış. Yazanın matematik dersine artık din yanda beden hocası girmiş diye düzeltebiliriz. 1.350 bin olursa konu açıklanır ya da 1.35 milyon. Ha rakam doğruysa o zaman oraya birkaç saray falan yapılıyordur ya da bddk içilziden geçecek demektir.

Son düzenleme:
Saçma.
O zaman milyar, trilyon, katrilyon neden bulunmuş?

Var Berkan renkdaşım bunun sebebi piyasa değeri ya da bilanço açıklanırken kebir defterini ya da genel defteri diyelim, ortak bir şemaya oturtmak için yapılır özellikle para birim değeri zayıf (alım gücü değil) olan ülkelerde kullanılır.

Örnek Japon Yen’i ya da eski TRY (6 sıfır eklersen yazarken yorulursun misal). Yen cinsinden çok büyük rakam olunca “bin tane milyon ya da milyar yen” ifade edilirken yardımcı oluyor grafikte sana milyon ya da milyar yen üstünden senin bilançonu açıklar. Zibilyon tane sıfır ile göstermek çok okunaklı değil zira herkesin gözü de şahin değil. Bir de hesaplama kolaylaşır. Çevirirkende bu örnekte (ki örnek hatalı o kadar maliyetli saha/tesis olmaz) olduğu gibi sonuna ifade kadar sıfır eklersin.

Var Berkan renkdaşım bunun sebebi piyasa değeri ya da bilanço açıklanırken kebir defterini ya da genel defteri diyelim, ortak bir şemaya oturtmak için yapılır özellikle para birim değeri zayıf (alım gücü değil) olan ülkelerde kullanılır.

Örnek Japon Yen’i ya da eski TRY (6 sıfır eklersen yazarken yorulursun misal). Yen cinsinden çok büyük rakam olunca “bin tane milyon ya da milyar yen” ifade edilirken yardımcı oluyor grafikte sana milyon ya da milyar yen üstünden senin bilançonu açıklar. Zibilyon tane sıfır ile göstermek çok okunaklı değil zira herkesin gözü de şahin değil. Bir de hesaplama kolaylaşır. Çevirirkende bu örnekte (ki örnek hatalı o kadar maliyetli saha/tesis olmaz) olduğu gibi sonuna ifade kadar sıfır eklersin.
Anladım rengim de, ben yazmak istemedim; zaten senin de dediğin üzere bir saha yapımından bahsediyoruz. 1 doların 100000000 X para birimi ettiği ülkelerde para çevirirken falan mantıklı olur dediğin de Türkiye’de 1500 milyon desen millet garipser.

Neyse bilgilendirme için teşekkürler.

Altyapı için başka arazi mi aranacakmış? E buraya zilyor tane daha saha yapılacaktı sözde? Aynı yerde olması gerekmez mi ayrıca tüm takımların? Yepyeni tesis yapıyorken ayrı mı kalacak altyapı şimdi?

Hibrit çim iyi mi
Hibrit çim ya da güçlendirilmiş doğal çim, doğal çimin güçlendirici yapay liflerle birleştirilmesiyle elde edilen ürün. Doğal çimin kök kısmına eklenen sentetik lifler çimleri daha güçlü ve hasara daha dayanıklı hale getirmekte, bu nedenle spor karşılaşmalarının oynandığı zeminlerde tercih edilmektedir.

Böyle diyor dostum normal saha çimi o zaman.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

yav madem bunca arazimiz var - bizim staddaki çimde sıkıntılar olduğunda bizim arsalarda çim yetiştirilse sıkıntı olduğunda kullanılsa gibi bir model olmazmı acaba yav.

Geri
Üst Alt