Kenan Karaman, Düsseldorf'a Veda Etti

Halile para yetmiyorsa, gidip 1,5 milyon € Enis Destani ve Kenani bedavaya alacaksin. Bu ikili + Mohamed rahat yeter. Babel zaten gitmez ve hoca onunla memnun duruyor. O da forvet icin 4. alternatif olur.

kanat eksiğimiz yok. Forvette ise yeterince bitirici değil. Oğulcan bence benzer bir oyuncu. Onu geliştirmeye odaklansak daha iyi olur

artık her şeyi transfer ile çözme işinden sıkıldım

kanat eksiğimiz yok. Forvette ise yeterince bitirici değil. Oğulcan bence benzer bir oyuncu. Onu geliştirmeye odaklansak daha iyi olur

artık her şeyi transfer ile çözme işinden sıkıldım

taktiksel bilgisi de gole yakınlığı da oğulcanın çok üzerinde

üstelik farklı rol ve pozisyonlarda oynuyor

taktiksel bilgisi de gole yakınlığı da oğulcanın çok üzerinde

üstelik farklı rol ve pozisyonlarda oynuyor

ben acayip bir fark olduğunu düşünmüyorum. Oğulcan'ın gelişimi sağlanırsa kenan'dan daha büyük potansiyel

kenan'ın alman altyapısı sayesinde belli özellikleri var ama fark yaratamaz. Oğulcan'da fark yaratacak özellikler var

Aslında Kenan Karaman Salıh Ozcan Kaan Ayhan gıbı oyuncularla alman ekolu yapabılırız ınsallah yonetım uyumuyodur muhtemelen Emre Akbaba gıbı gereksızı ıkna etmeye calısıyorlardır.

Aslında Kenan Karaman Salıh Ozcan Kaan Ayhan gıbı oyuncularla alman ekolu yapabılırız ınsallah yonetım uyumuyodur muhtemelen Emre Akbaba gıbı gereksızı ıkna etmeye calısıyorlardır.

bu konuda bilgileri paylaşmıştık

eşref başkan hansi flicki getireceğini deklare edip kaan ve kenanı ikna etmiş

terimi cengiz ünderi mourinhodan alana kadar tutup gönderiyormuş

Forum begenmiyor ise kadroya katmaliyiz .
Yedlini çok kişi de övmüstü hali ortada.

Hozamız için Aytaç Kara ve Alparslan Öztürk , Emre Akbaba , Arda gibi hipersonic transferler önceliklidir..

Bakalım Kenan Karaman , Kaan Ayhan gibi avrupada yetişmiş adamların sonu ne olacak..

1.3 milyon euro garanti para istedigi konusuluyor. Bu parayi verecek olan kulüp enayidir

Beşiktaş'a gidenin de Beşiktaş'ı tutanın da aklını silķeleyeyim.

Tam bjkli tipi var
119557-1622122399.jpg

Geri
Üst Alt