- 18 Temmuz 2009
- 82.731
- 242.411
- 5.263
Hayır niye böyle düşündün?Artık küfür kısaltması serbest mi?
MK = Mustafa Kaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır niye böyle düşündün?Artık küfür kısaltması serbest mi?
O MK Mustafa Kaya'nın kısaltması.Artık küfür kısaltması serbest mi?
Ha tamam, şimdi taşlar yerine oturdu MK.Hayır niye böyle düşündün?
MK = Mustafa Kaya
@Mustafa KayaHa tamam, şimdi taşlar yerine oturdu MK.
Taşa oturtayım sana bir şey olmasın MK.Ha tamam, şimdi taşlar yerine oturdu MK.
Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasını bilmeyen forum ELEMANI ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.Yazar normaldir hiç şaşırmadım. İçip içip sapıtıyor, forumda adı Marmara Kazım'a çıktı. Ne yazmış lalezar? Merak ettim.
Yine ironinin dibine vurmuş sağ olsun. O kadar ayran içme işte diyoruz diyoruz ama dinletemiyoruz.Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasın bilmeyen forum elemanı ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.
Demek arkamdan konuştu ha!Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasını bilmeyen forum ELEMANI ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.
Avatar ve tag revizyonu için yine kaşınmış gibi görünüyor. Eh ne diyelim; Kendi düşen ağlamaz.Demek arkamdan konuştu ha!
Allah belanı versin.Hayatında yaşadığın en büyük iki pişmanlık nedir diye sorsalar
1) Godfather filmini hala izlememiş olmam
2) Kenan Bey’i foruma dönmeyi ikna etmiş olmam
derim.
Hoş buldum sağol Mustafa.Hayatında yaşadığın en büyük iki pişmanlık nedir diye sorsalar
1) Godfather filmini hala izlememiş olmam
2) Kenan Bey’i foruma dönmeyi ikna etmiş olmam
derim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasını bilmeyen forum ELEMANI ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.
Ali Koç un Kafasına Aykut hocamın kafasını monte edip kendisine takdim edelimAvatar ve tag revizyonu için yine kaşınmış gibi görünüyor. Eh ne diyelim; Kendi düşen ağlamaz.
Hoş buldum sağol Mustafa.
Ulan şimdi okudum, Godfather filmini izlememek ne demek. Kafan mı güzel senin?
Tam üstüne bastın.Hoş buldum sağol Mustafa.
Ulan şimdi okudum, Godfather filmini izlememek ne demek. Kafan mı güzel senin?
Erman renktaşım Allah belanı versin yazmış ama Allah senin belanı vermiş zaten.Hayat Güzeldir i de izlemedim
İzle MKHayat Güzeldir i de izlemedim