kenan ünal

Yazar normaldir hiç şaşırmadım. İçip içip sapıtıyor, forumda adı Marmara Kazım'a çıktı. Ne yazmış lalezar? Merak ettim.
Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasını bilmeyen forum ELEMANI ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.

Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasın bilmeyen forum elemanı ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.
Yine ironinin dibine vurmuş sağ olsun. O kadar ayran içme işte diyoruz diyoruz ama dinletemiyoruz.

Keramettin için forumun organize suçlar amiri, kendisine karşı organizasyon yaptığını söyledi, senin için Avatar yapmasını bilmeyen forum ELEMANI ve Mehmet bey için bana sahip çıkacağı yerde arkama geçip beni kayalıklar dan aşağıya iten kişi diye bahsetti.
Demek arkamdan konuştu ha!

Hayatında yaşadığın en büyük iki pişmanlık nedir diye sorsalar

1) Godfather filmini hala izlememiş olmam
2) Kenan Bey’i foruma dönmeyi ikna etmiş olmam

derim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayatında yaşadığın en büyük iki pişmanlık nedir diye sorsalar

1) Godfather filmini hala izlememiş olmam
2) Kenan Bey’i foruma dönmeyi ikna etmiş olmam

derim.

Hoş buldum sağol Mustafa.

Ulan şimdi okudum, Godfather filmini izlememek ne demek. Kafan mı güzel senin?

Keramettin Bey’in suç amiri olduğunu kendi söyledi
Erman Bey’in avatardan anlamadığını söylediğimi nereden çıkardı bilmiyorum. Gizliden gizliye sanırım forumu okumuş yokken
Mehmet Bey’in bana ihanet ettiği konusunda sadece haklı.

Geri
Üst Alt