Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Yoneticiler PM lerin iceriklerini gorebiliyorlar mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
julian assange
Arif Ulu @Doruk Ata Tanrıverdijulian assange
edward snowden
Gibi yigitlere ihtiyacimiz var.
Gscleaks
Yakında o PM mesajları açıklayacağım.Arif Ulu @Doruk Ata Tanrıverdi
Antu ya siginma talebinde bulunmak zorunda kalacaksin diye korkuyorumYakında o PM mesajları açıklayacağım.
Kimi şok; kimi üzgün bir şekilde bu diyalogları okuyacak.
#Hackerman
Alacağımız bir kaç like abi ona engel olmazsan sevinirim.
İyi forumlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam peki benim rütbemi bana kim layık gördü, kimden çıktı bu fikir? Bir gün sayfayı yeniledim ve rütbemi gördüm. Mesaj sayısıyla ilgili bir rütbe sanmıştım umursamamıştım; işin aslını adını hatırlayamadığım bir arkadaş anlatmıştı; sonrasında da kimseye teşekkür etmemiştim; teşekkür edeyim yeri gelmişken![]()

Erman TürkerHocam peki benim rütbemi bana kim layık gördü, kimden çıktı bu fikir? Bir gün sayfayı yeniledim ve rütbemi gördüm. Mesaj sayısıyla ilgili bir rütbe sanmıştım umursamamıştım; işin aslını adını hatırlayamadığım bir arkadaş anlatmıştı; sonrasında da kimseye teşekkür etmemiştim; teşekkür edeyim yeri gelmişken![]()
Mustafa çünkü sen çok sevimlisin.. :inlove: Ve forumun en aktif insanı olman, bence her şeyi hakkettiğini gösteriyor..
Umarım bu rütbe, flood yapmanın da önüne geçer :2aloh1:
Mustafa çünkü sen çok sevimlisin.. :inlove: Ve forumun en aktif insanı olman, bence her şeyi hakkettiğini gösteriyor..
Umarım bu rütbe, flood yapmanın da önüne geçer :2aloh1:
23 nisanda(BMM'nin açıldığı tarih) bir günlüğüne bir gscimbom rütbesine sahip olacak olsan hangisini isterdin ata?
Hocam peki benim rütbemi bana kim layık gördü, kimden çıktı bu fikir? Bir gün sayfayı yeniledim ve rütbemi gördüm. Mesaj sayısıyla ilgili bir rütbe sanmıştım umursamamıştım; işin aslını adını hatırlayamadığım bir arkadaş anlatmıştı; sonrasında da kimseye teşekkür etmemiştim; teşekkür edeyim yeri gelmişken![]()
GSE rütbelerinde Keramettin son sözü söylüyor. O teklif etmiştir büyük ihtimal.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni avatariyla bir uyeye selam çakmış
Hangi uye oldugunu soylemem.
Asla, ceza olarak.Yeni avatariyla bir uyeye selam çakmış
Hangi uye oldugunu soylemem.
Bu aralar foto değiştiren değiştirene neye bağlıyorsun renktaş bu durumu ?
Bu saçma posta tepkim;
![]()
Avatarini begendimBu saçma posta tepkim;
![]()