Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.939
- 13.030
- 2.343
Mesaj yazmazsan adamsin demeye getirmissin.
Benden ehli sunnet olmami bekleme hocam benim kanim bozuk
![]()
Serkan gibi bir berdus oldugunu biliyordum zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesaj yazmazsan adamsin demeye getirmissin.
Benden ehli sunnet olmami bekleme hocam benim kanim bozuk
![]()
Teee kac hafta once attim onu.Adam bildiğin şeye benzeyen şekilde çökmüş yol fotoğrafı atıyor ne pompası yav.![]()
Sokakta yattigim gunlerSerkan gibi bir berdus oldugunu biliyordum zaten.
Teee kac hafta once attim onu.
Bilinc altina yerlesmis olmasi beni uzen bir durum olur.
Sokakta yattigim gunler
En mutlu oldugum vakitlerdi.

Insanin nefesini kesecek bir aurasi var.Yahu fark ettiniz mi, Sarperin olduğu konularda, Sarper hep ilgi odağı oluyor. Yazmayıp konuyu okuyanların arasında olsa bile bu durum böyle.
Samimi olup olmadığını bilmiyorum ama bir çok kez dile getirmişti bunu.O degil de ROK baya fanatik Göztepeliymis.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hocam peki benim rütbemi bana kim layık gördü, kimden çıktı bu fikir? Bir gün sayfayı yeniledim ve rütbemi gördüm. Mesaj sayısıyla ilgili bir rütbe sanmıştım umursamamıştım; işin aslını adını hatırlayamadığım bir arkadaş anlatmıştı; sonrasında da kimseye teşekkür etmemiştim; teşekkür edeyim yeri gelmişken![]()
Hoşgeldin, evet Zurna eşliğinde çalıp eğleniyoruz.Arkadaşlar eğleniyor muyuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En azından konun var. Kıymetini bilmelisin.Yahu fark ettiniz mi, Sarperin olduğu konularda, Sarper hep ilgi odağı oluyor. Yazmayıp konuyu okuyanların arasında olsa bile bu durum böyle.
Biz seni konun olmadığı halde sevdik.En azından konun var. Kıymetini bilmelisin.![]()
En azından konun var. Kıymetini bilmelisin.![]()
Değerli meslektaşım olarak görüyorum seni Kenancığım bilesin.Biz seni konun olmadığı halde sevdik.
Süreç nasıl işliyor bilmiyordum açıkçası, son sözü Keramettin söylüyormuş. Öneren bendim, yanlış hatırlamıyorsam Danyal Artemis 'e mesaj atmıştım. Yaklaşan yılın GSE seçimlerinde bütün bunları göz önüne alıp oy kullanırsan sevinirim.
En azından konun var. Kıymetini bilmelisin.![]()
Bu konu hakkında çeşitli iddialar var. Danyal Artemis adını da ilk defa duyuyorum. Bu iddialar karşısında @Keramettin TANRIVERDİ bey sessizliğini koruyor.
GSE seçimi diyorsun seçim var diyorsun (o nedir çok emin değilim ama tahminim var) ama like göremiyoruz hocam.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hoşgeldin, evet Zurna eşliğinde çalıp eğleniyoruz.
Konu açman için dememiştim yahuEmin misin?