kenan ünal

Mesaj yazmazsan adamsin demeye getirmissin.
Benden ehli sunnet olmami bekleme hocam benim kanim bozuk :(

41377c9524376834ba20e271e6b007aa.jpg

Serkan gibi bir berdus oldugunu biliyordum zaten.

Yahu fark ettiniz mi, Sarperin olduğu konularda, Sarper hep ilgi odağı oluyor. Yazmayıp konuyu okuyanların arasında olsa bile bu durum böyle.
Insanin nefesini kesecek bir aurasi var.
Cogu zaman karsi koyamiyorum.
Diger uyelerde ayni seyi soyleyecektir buyuk ihtimal.

Forum yönetiminden konuştuğum bir gizli tanık,bana söylediğine göre forum yönetiminin bazı kesimi pasif üyelerin dönüşünden rahatsızmış

Bu operasyonu başlatan kriptocu arkadaşlar,bazı aktif msn kıvamında olan üyelerin kellesi gidebilirmiş

O degil de ROK baya fanatik Göztepeliymis.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hocam peki benim rütbemi bana kim layık gördü, kimden çıktı bu fikir? Bir gün sayfayı yeniledim ve rütbemi gördüm. Mesaj sayısıyla ilgili bir rütbe sanmıştım umursamamıştım; işin aslını adını hatırlayamadığım bir arkadaş anlatmıştı; sonrasında da kimseye teşekkür etmemiştim; teşekkür edeyim yeri gelmişken :)

Süreç nasıl işliyor bilmiyordum açıkçası, son sözü Keramettin söylüyormuş. Öneren bendim, yanlış hatırlamıyorsam Danyal Artemis 'e mesaj atmıştım. Yaklaşan yılın GSE seçimlerinde bütün bunları göz önüne alıp oy kullanırsan sevinirim.

Kenan Ünal ÖM'yi cevaplıyorum; Türkiye'de yaşayan biri olarak daha ben bile çözemedim, gayet normal yani. :D

Arkadaşlar eğleniyor muyuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süreç nasıl işliyor bilmiyordum açıkçası, son sözü Keramettin söylüyormuş. Öneren bendim, yanlış hatırlamıyorsam Danyal Artemis 'e mesaj atmıştım. Yaklaşan yılın GSE seçimlerinde bütün bunları göz önüne alıp oy kullanırsan sevinirim.

Bu konu hakkında çeşitli iddialar var. Danyal Artemis adını da ilk defa duyuyorum. Bu iddialar karşısında Keramettin TANRIVERDİ bey sessizliğini koruyor.

GSE seçimi diyorsun seçim var diyorsun (o nedir çok emin değilim ama tahminim var) ama like göremiyoruz hocam. :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt