kenan yıldız

Potansiyel var evet ama ilk 11 oyuncusu olmamali milli takim da cünkü bayagi eksikleri var

Takim oyununa katkisi yok,musait pozisyon da olan takim arkadaslarina defalarca pas atmadi bu sekilde atak sonlandirdi

Defansif katkisi da zayif cok kolay calim yedigi oldu mac boyunca

Artilari daha fazla tabiki özelikle dribling top sürme ve dikine gitmek bir hucum oyuncusu icin cok iyi

Juve de oldugu gibi bana göre simdilik bir hamle oyuncusu olarak devam edilmeli cünkü daha ögrenecek cok seyi var

Topla dribling yapabilen topu ayağında tutabilen her topçu nimettir bizim gibi ülkeler için. Çünkü fazla böyle topçumuz olmuyor. Çok net top ayağına yakışıyor.

Niye gömüldü anlamadım bence gayet iyiydi dün. Saha içinde oyun olarak Arda'dan kat kat daha aktifti, Kenan da mesela gol atsa yere göğe sığdırılamazdı dün.

Bence mutlaka ilk 11'de devam etmeli.

İyi oynadı.Kapalı takımlara karşı 2-3 kere içeri doğru iyi sızıyor.Açık alan bulsaydı golü bile vardı.Milli takım uyum işi.Diğer oyuncularla beraber uyum artarsa vazgeçilmez olur.

kötüydü bence dün. sadece ferdiye indirdiği pozisyon basında topu oraya iyi tasıyıp çok güzel bi asist yapıyordu, orkuna çevirmeyi tercih etti ferdi.
genel manada cok top ezdi. basit pasları atamadı. ilk yari gözüme çarpan tek isimdi. savunma dağınıklığı hariç. kaleci ve defans hattı ciddi konsantrasyon ile oynarsa turnuva iyi hal alacak. diğer türlü gruplar bile sıkıntıya girer. bu potansiyelli kadronun çok daha net oynaması lazım. dün gürcüler girdiklerini atsalar puan bırakıyor belki kaybediyor olurduk.

Kopuk kopuk oynadi desek daha dogru. Bir 15dk'lik kisa-filmde kotuydu ancak bir sonrakinde de etkiliydi. Bir ara pasifize oldu, sonra tekrardan topu istedi, denedi ama rakibi eksiltebilecek isler yapamadi. Topla gidisleri oldu ama genelde daha genis alanlardaydi bu. Ornegin BAY sag acik olduktan sonra 3-4 kez rakibi eksilterek cizgiye indi, denedi.

Bunlari bekledik kendisinden ilk yari neredeyse hic yapamadi bir de top kayiplari oldu. Rakibin kapali defans kurugusu da bundan etkin tabi. Son olarak, BAY forvet oynayamiyor yani pivot ozellikleri sirti donuk top alip duvar pasi yapma falan bir tik zayif olunca, Kenan'da o partneri bulamadi. BAY kanat oynar, Kenan'da Kerem'in bir tik onunde guc vs.. olarak. Bana kalirsa, Arda bunlarin hemen arkasinda olmali.

dün burnundaki siyah bandı çok beğendim. özellikle aynı bandı juventus forması giyerken yapıştırırsa çok güzel kombin olur.

Hasan şaşı hatırladım kendi kendine çalım atıyor kafası önde oynuyor bundan bir cacık olmaz 2 seneye fenere gelir

milli takımda en iyi yerlere gelecek oyuncu fikrinde hala ısrarcıyım ama top paylaşmayı bilmeli ve aldığı topları daha iyi kullanmalı.

çok top almak ya da topu ayağında tutmak mesele değildir, önemli olan takıma faydalı işler yapmak.

o fizik kalitesi ve tekniğine yazık eder bunları yapmazsa. kendisini arda turan’ın daha hızlısı ve güçlüsü olarak görüyorum ama arda asla bencil değildi.

En önemli özelliği topu kaybetmemesi, resmen topu vermiyor adam rakibe, yeteneği tartışılmaz. Sadece biraz daha olgunlaşması ve topla vedalaşacağı zamanı ayarlaması lazım, bence büyük bir kazanç Türk futbolu adına.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok ham daha. Emre mor gibi sönüp giderse de şaşırtmaz büyük yıldız olursa da şaşırtmaz.

Ronaldo henüz C.Ronaldo'yken yerine J.Park falan oynarken aynen bu eleman gibiydi. Kendini göstermek için topu ayağında çok tutar, kenarda çalım üstüne çalım denerdi ve bu arkadaştan her anlamda daha başarılıydı. Sir A.F. gibi bir TD Kenan'ı da tıpkı Ronaldo'ya yapılan gibi yontarsa çok iyi yerlere gelebilir.

Çok yetenekli ve tavanı olarak üst düzey olacak bir oyuncu ama topsuz oyunu ve top paylaşım işni öğrenmesi gerekir. Kerem'den kötü bir turnuva geçiriyor lakin vaad ettikleri çok farklı bir noktada umarım kendi yeteneğine ihanet etmez ve beklediğimiz gelişmeyi yapar.

Kumaşı iyi ama mental olarak sağlam görmüyorum.

Çok bencilce oynuyor kanat bölgesi için. Ve hatta forvet oynasa orası için bile biraz fazla.

Ronaldo videoları izleye izleye onu taklit etmeye çalışan gençler gibi takılmayı bırakıp, yeteneğini takım için harcamazsa sonu Emre Mor gibi olur.

Bunu aşarsa ve olgunlaşırsa yedeği olduğu seviyinenin As’ı sonra da yıldızı olur soyadı gibi.

Ama sanmıyorum.

Geri
Üst Alt