kenan yıldız

Potansiyel var evet ama ilk 11 oyuncusu olmamali milli takim da cünkü bayagi eksikleri var

Takim oyununa katkisi yok,musait pozisyon da olan takim arkadaslarina defalarca pas atmadi bu sekilde atak sonlandirdi

Defansif katkisi da zayif cok kolay calim yedigi oldu mac boyunca

Artilari daha fazla tabiki özelikle dribling top sürme ve dikine gitmek bir hucum oyuncusu icin cok iyi

Juve de oldugu gibi bana göre simdilik bir hamle oyuncusu olarak devam edilmeli cünkü daha ögrenecek cok seyi var

Ilk mactan sonra yazdim hala ayni noktadayim

Simdilik sadece hamle oyuncusu olabilir

Oynadiginda cünkü takim oyununa hic bir katkisi olmuyor

Madem top la oynamayi seviyor sahaya ikinci bir top atilsin onunla oyalansin

Daha 18 yasinda bu yüzden gelisecegini düsünüyorum ama bu sekilde milli takim da hamle oyuncusu olmali

Simdilik kesinlikle kerem’in gerisinde kaliyor performans ve katki olarak

Net olarak skora gitmekte zorlanan bir kulüpte( başarılı yıldız oyuncuların çok olmadığı diyelim) kendini geliştirip futbol bilincini değiştirmesi gerekiyor.

Anca bu şekilde gerekli kırılımı gerçekleştirir.
Ronaldo nasıl Ronaldo oldu dünyanın en iyi liginde en iyileri geçmek zorundaydı.

Manyak bir oyuncu

Keşke bizim olsa

Eleştiriler haksız

Bu maç kötüydü ama hep böyle oynamıyor

Öbür balon gibi değil

Buram buram kalite kokuyor

Beş saniye izleyen anlar

Tabii ki her ergen gibi onun da futbolu öğrenmesi gerekiyor

Berkant Göktan bu bünyede yeniden zuhur etmemiştir umarız!!

Topu ayağında tutması normal çünkü ondan önce genelde takım sağa sola bin tane pas yapıp top Kenan’a ondan sonra geliyor, adam geçmesi gereken oyuncu Kenan, o da üstüne düşeni yapmaya çalışıyor.
Zaha’nın da Kenan’ın yaptıklarını yapması lazım mesela.

Hamlık konusundaki yorumlara katılıyorum, daha fazla oynadıkça daha ne yapması gerektiğini bilen bir oyuncu olacak. Barış Alper’in de ilk hali ortadaydı, muhtemelen Kenan’dan fazla maç oynamıştır kariyerinde..

Çocuk iyi gelişebilirse Del Piero gibi adam, neler diyorsunuz ya :asd:

potansiyelli ama çok eksiği var özellikle oyun bilgisi çok yetersiz

avusturya maçında tartışmasız kerem oynamalı

Çok net yıldız kumaşı var. Biraz oyun olgunluğu gerekiyor. Onu da oynadıkça kapar. Parlamadan denk getirip alabilseymişiz Kenan Barış kanatları inanılmaz bir şey olurmuş.

Ben uzun zamandır topla ilişkisi böyle iyi olan yerli topçu görmedim.

Emre Mor diyenler olmuş bence Kenan'ın topla ilişkisi ondan da iyi.

Kenan ın iyi oyuncu olduğuna şüphe yok. Biraz daha etrafını besleyebilirse tutulmaz bir adam olur...

10 kere çalım deniyor geçemiyorda.Bomboş iş.Doğru yere koşsa birşeyler olacak ama pozisyon bilgiside zayıf.

Ya banami öyle geliyor adam her dripling yaparken çalım atarken topa bakıyor kafayı hiç kaldırmıyor

Bu çocuk nasıl altyapi eğitimi almış inanılır gibi degil

Geri
Üst Alt