Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.171
- 616
- 1.233
Emre mor’dan artisi yok, artist
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış bir cümle olmuşYaw şimdi bu nasıl twit. Almanya'ya gol atarkren edit yapmasını biliyordunuz tw tayfa ah ulan ah
Doğru bir söz katılıyorum.Twitter'daki linci görünce Almanya'yı secseydi diyorum keşke. Ilkaya ona buna kızmaya devam edin ya da Hakana neden trye transfer olmuyor diye. Çok meraklılardi bu toksik ortama
Bu çocuk bundan ibaret değil renktaş. Ben çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum ki çıkacak ortaya zamanla.Yapma etme renktas del pieronun zekasının sadakasi yok bunda ..
Almanyada bu kadar laçka oynayamazdı benceTwitter'daki linci görünce Almanya'yı secseydi diyorum keşke. Ilkaya ona buna kızmaya devam edin ya da Hakana neden trye transfer olmuyor diye. Çok meraklılardi bu toksik ortama
Seçseydi!!! Mesut gibi sonradan türk olurdu!!!Twitter'daki linci görünce Almanya'yı secseydi diyorum keşke. Ilkaya ona buna kızmaya devam edin ya da Hakana neden trye transfer olmuyor diye. Çok meraklılardi bu toksik ortama
İstediği olmayınca elinden oyuncağı alınmış bebekten farkı yok bizim toplumun.Gömecek kimseyi bulamayınca sahipsiz Kenana çökmüş millet.
Türk halkının sağlık durumu hiç iyi değil gerçekten
Herkes hınc alacak birilerini arıyor
Teşekkür edeceğimize küfür ediyoruz
Çocuk daha çok toy
Takım içinde de belli ki çok seviliyor
Hocası da memnun
Takım da çeyrek yaptı ki bence çok iyi bir başarı
Daha ne istiyoruz anlamadım ki illa 90a mı çakması lazım
Ya şu turnuvada bizde olsa ilk düşüşünde yerden yere vurmayacağımız 1 tane adam var mı
Bizim takımı bırak biz başka ülkelerin topçularını da linçliyoruz
Ulan yıllardır Alman milli takımını taşıyan Kros dün iki faul yaptı diye kasap dendi herife yav burada.
Kazanınca bizim çocuklar
kaybedince bilmem ne çocukları
Bu doğru mu ya
Yani Kenanın şutunun biri 1 metre aşağıdan gitse gol olsa Kenan über topçu ama olmayınca çöp.
Çocuk ne kadar top taşıyor ne kadar topu saklıyor sol beki çıkartmıyor falan hiç önemi yok mu?
18 yaşında 19 yaşında bunlar daha yav. Tecrübesizler kendilerini göstermek için bazen saçma sapan şeyler yapıyorlar. Bunlara tolerans göstermek lazım. Eğitmek lazım. Yaşken eğmek lazım.
TRden topçu nasıl yetişsin altyapılardan oyuncu nasıl çıksın şu ortamda. 2 maç kötü oynayınca hakaretler tehditler aşağılamalar.
Saçmalık ya