kenan yıldız

Emre mor’dan artisi yok, artist

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

turnuvanın bizim adımıza en berbat oyuncusu. adaşı kenan karaman bile bunun kadar sırıtmıyordu sahada. bu oynayacak diye ne kerem oynadı, ne semih, sezonu o pozisyonda uçarak kapatan barış alper'i de izlemekten mahrum kaldık. kumaşı iyidir kötüdür bilmem ama kafaca takım taşıyacak bi potansiyel yok kendisinde.

Twitter'daki linci görünce Almanya'yı secseydi diyorum keşke. Ilkaya ona buna kızmaya devam edin ya da Hakana neden trye transfer olmuyor diye. Çok meraklılardi bu toksik ortama
Doğru bir söz katılıyorum.

Ama şunu eklemek lazım kızılan nokta sadece sahada kötü futbolu değildi her futbolcu kötü dönemi olabilir Kerem'in de kötü dönemi vardı ama muhtemelen sert eleştirenlerinde hak vereceği gibi çoğunluğu üzen o mücadele hırsını görememesinden eleştiri dozu katlandı.

Onu koruması gereken hocasıydı bu maça ilk 11'ler yazılırken herkes Kerem'i yazıyordu buna rağmen hoca güvendi oynattı ama 60'da çıkarmalıydı çıkarmadığın an direk oyuncu tarafına ciddi eleştiri gelmeye başlıyor.

O kadar da gömmeyelim. Potansiyeli yüksek bir oyuncu şüphesiz, yaşı da belli. Maçı izlerken en çok takıldığım nokta idi, yerine Kerem' in girmesi gerektiğine dair epeyce mesaj yazdım. Yunus' a nasıl ilk maçtan sonra süre vermediyse, Kenan' a da ikinci maçtan sonra aynı muameleyi yapmalıydı Montella. Kör göze parmak hesabı sürekli oynatarak çocuğa da kötülük etmiş oldu.

Gömecek kimseyi bulamayınca sahipsiz Kenana çökmüş millet.
Türk halkının sağlık durumu hiç iyi değil gerçekten
Herkes hınc alacak birilerini arıyor
Teşekkür edeceğimize küfür ediyoruz
Çocuk daha çok toy
Takım içinde de belli ki çok seviliyor
Hocası da memnun
Takım da çeyrek yaptı ki bence çok iyi bir başarı
Daha ne istiyoruz anlamadım ki illa 90a mı çakması lazım
Ya şu turnuvada bizde olsa ilk düşüşünde yerden yere vurmayacağımız 1 tane adam var mı
Bizim takımı bırak biz başka ülkelerin topçularını da linçliyoruz
Ulan yıllardır Alman milli takımını taşıyan Kros dün iki faul yaptı diye kasap dendi herife yav burada.
Kazanınca bizim çocuklar
kaybedince bilmem ne çocukları
Bu doğru mu ya
Yani Kenanın şutunun biri 1 metre aşağıdan gitse gol olsa Kenan über topçu ama olmayınca çöp.
Çocuk ne kadar top taşıyor ne kadar topu saklıyor sol beki çıkartmıyor falan hiç önemi yok mu?
18 yaşında 19 yaşında bunlar daha yav. Tecrübesizler kendilerini göstermek için bazen saçma sapan şeyler yapıyorlar. Bunlara tolerans göstermek lazım. Eğitmek lazım. Yaşken eğmek lazım.
TRden topçu nasıl yetişsin altyapılardan oyuncu nasıl çıksın şu ortamda. 2 maç kötü oynayınca hakaretler tehditler aşağılamalar.
Saçmalık ya

Doğan, Arda, kenan, semih, can, yasin, ahmetcan, emin, Taha, yunus emre, cihan,

bunlar ileride çok iş yapacaklar. özellikle ilk 5'li. (Kendimi Bebitom Sergen gibi hissettim bi an. ama gerçek bu :d)

Kenan içinde söyleyecek tek söz, henüz gelişim sürecinde olan bi çocuğu boklamakta ancak bizim yapacağımız iş.

bu çocukları hoş görmek lazım, hor değil.

Yapma etme renktas del pieronun zekasının sadakasi yok bunda ..
Bu çocuk bundan ibaret değil renktaş. Ben çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum ki çıkacak ortaya zamanla.

Del pieroyu tabii stil olarak söylüyorum yoksa o adam başka bir seviyeydi.

normal hali bence de bu kadar kötü değil, aksine bayağı yüksek zirvesi.

çok çalışmaya devam etmeli.

Hala barış taçı atıp koşu yaptığında topu geri atmasindayim. Çok rahat pozisyon olacakti

Kenan 1Yıldız olarak ismini revize edebilir miyiz lütfen

Twitter'daki linci görünce Almanya'yı secseydi diyorum keşke. Ilkaya ona buna kızmaya devam edin ya da Hakana neden trye transfer olmuyor diye. Çok meraklılardi bu toksik ortama
Seçseydi!!! Mesut gibi sonradan türk olurdu!!!
Milli forma hissetmeyen secmesin zaten, takım forması değil ülkemizin forması...

Daha genç diye savunmak yanlış. Gençse oynamasın. Milyonları cukkalarken kimse genç demiyor.

Gömecek kimseyi bulamayınca sahipsiz Kenana çökmüş millet.
Türk halkının sağlık durumu hiç iyi değil gerçekten
Herkes hınc alacak birilerini arıyor
Teşekkür edeceğimize küfür ediyoruz
Çocuk daha çok toy
Takım içinde de belli ki çok seviliyor
Hocası da memnun
Takım da çeyrek yaptı ki bence çok iyi bir başarı
Daha ne istiyoruz anlamadım ki illa 90a mı çakması lazım
Ya şu turnuvada bizde olsa ilk düşüşünde yerden yere vurmayacağımız 1 tane adam var mı
Bizim takımı bırak biz başka ülkelerin topçularını da linçliyoruz
Ulan yıllardır Alman milli takımını taşıyan Kros dün iki faul yaptı diye kasap dendi herife yav burada.
Kazanınca bizim çocuklar
kaybedince bilmem ne çocukları
Bu doğru mu ya
Yani Kenanın şutunun biri 1 metre aşağıdan gitse gol olsa Kenan über topçu ama olmayınca çöp.
Çocuk ne kadar top taşıyor ne kadar topu saklıyor sol beki çıkartmıyor falan hiç önemi yok mu?
18 yaşında 19 yaşında bunlar daha yav. Tecrübesizler kendilerini göstermek için bazen saçma sapan şeyler yapıyorlar. Bunlara tolerans göstermek lazım. Eğitmek lazım. Yaşken eğmek lazım.
TRden topçu nasıl yetişsin altyapılardan oyuncu nasıl çıksın şu ortamda. 2 maç kötü oynayınca hakaretler tehditler aşağılamalar.
Saçmalık ya
İstediği olmayınca elinden oyuncağı alınmış bebekten farkı yok bizim toplumun.

Geri
Üst Alt