kenan yıldız

Rakip takımdayken, topu ayağına aldığı an insanı ürkütüyor. Bu hissi yaşatan futbolcu oldukça azdır. Juventus'a 5 beden büyük geliyor şu an.

Avrupa sampiyonasinda asla bu seviye de degildi

Daha cok sonradan oyuna girebilecek kontralara hizli cikaracak bir kanat oyuncusu görüntüsü vardi bencil oynadigi icin

Juventus da sürekli oynamak gelismesini saglamis ve üst düzey bir kanat oyuncusu olmus

Performans olarak istikrar saglamasi lazim daha iyi yerlere gitmek icin,ilk macta sallai kenan’i sahadan sildi ama ikinci macta ise kenan sildi sallai’yi ve boey’i

sezon başında osimheni değilde kenan yıldıız almaya çalışsaydık şu an senaryo bambaşka olacaktı.

osimhen juventusta
kenan galatasaray da hemde 5 yaş daha genç

sezon başında osimheni değilde kenan yıldıız almaya çalışsaydık şu an senaryo bambaşka olacaktı.

osimhen juventusta
kenan galatasaray da hemde 5 yaş daha genç

ikisi aynı takımda olsa o takım durdurulamaz

yazın bi 100 milyon daha fitilleyip almalıyız yıldızı, 3 yıl bizde oynayıp real madride gider

Geçmiş mesajlar tam bir altın madeni ama fazla eşelemek istemiyorum. Hatta konusu dışarıya kapansa iyi bile olabilir. :puhaha:

Bu kadar kötüyken Zaniolo takası için tam zamanı

Yürü lan köyüne Kerem olsaydı bambaşka maç olurdu

Halil dervişin italya şubesi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana topçu diyenin aklına sıçim fakir zanyolosu

Juve elden çıkarır yakın zamanda. Juventus un ne kadar bitik bi halde olduğunun kanıtı kendisi.

Juve heralde montella arayip kenani hep oynatda satalim diye mesaj gönderdi. Bu kadar bos bir oyuncu coktan beri görmedim

Emre mor gibi kariyeri olacak muhtemelen. Juventus’dan schalke, frankurt falan yapar sonra 3 büyükler en sonda Sivasspor forması altında görürüz tahmini 2030’da falan

40 fırın ekmek yerse belki bir Kerem olur ileride, belki

futbolcu değil bu

en fazla modellik yapabilir

Geçmiş mesajlar tam bir altın madeni ama fazla eşelemek istemiyorum. Hatta konusu dışarıya kapansa iyi bile olabilir. :puhaha:
Ulan ben tek maçlık yorum yapmışım
Sıçıp batırmıştı o milli maçta. Kerem ise çok formdaydı ve sırf gsli diye ilk 11’e alınmıyordu

Keşke Türk milli takımını seçmeseydi diyorum. O kadar yetenekli çünkü bizde arda yeteneksizinin arkasında kalacak

Geri
Üst Alt