- 20 Haziran 2011
- 59.603
- 66.455
- 4.533
Juveden ayrılması lazım artık.
Çok büyük topçu olacak
Çok büyük topçu olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon başında osimheni değilde kenan yıldıız almaya çalışsaydık şu an senaryo bambaşka olacaktı.
osimhen juventusta
kenan galatasaray da hemde 5 yaş daha genç
Barışı + 40 milyon vererek bu işi halledebiliriz.ikisi aynı takımda olsa o takım durdurulamaz
yazın bi 100 milyon daha fitilleyip almalıyız yıldızı, 3 yıl bizde oynayıp real madride gider
Barışı + 40 milyon vererek bu işi halledebiliriz.
biliyorum ama kazıklamaya çalışıyorumbarışa 40 milyon TL değer biçebilirler sanır isem ki Heis

6 Temmuz 2024 tarihinde bir milli maç sonrasında atılmış bu mesaj forum tarihindeki en komik 10 mesajdan biri olabilir. Son zamanlarda her kendisini izlediğimde mutlaka aklıma düşer.3 yıla Başakşehir FK'de. Mevkisiz, hiçbir dominant özelliği olmayan bir oyuncu.

Topçu değil
Bu kadar kötüyken Zaniolo takası için tam zamanı
Yürü lan köyüne Kerem olsaydı bambaşka maç olurdu
Emre Mor
Sana topçu diyenin aklına sıçim fakir zanyolosu
Juve elden çıkarır yakın zamanda. Juventus un ne kadar bitik bi halde olduğunun kanıtı kendisi.
Juve heralde montella arayip kenani hep oynatda satalim diye mesaj gönderdi. Bu kadar bos bir oyuncu coktan beri görmedim
Emre mor gibi kariyeri olacak muhtemelen. Juventus’dan schalke, frankurt falan yapar sonra 3 büyükler en sonda Sivasspor forması altında görürüz tahmini 2030’da falan
40 fırın ekmek yerse belki bir Kerem olur ileride, belki
futbolcu değil bu
en fazla modellik yapabilir
Ulan ben tek maçlık yorum yapmışımGeçmiş mesajlar tam bir altın madeni ama fazla eşelemek istemiyorum. Hatta konusu dışarıya kapansa iyi bile olabilir.![]()
Kerem'i araya iliştirmen daha büyük ifşa ya doktor zaten.Ulan ben tek maçlık yorum yapmışım
Sıçıp batırmıştı o milli maçta. Kerem ise çok formdaydı ve sırf gsli diye ilk 11’e alınmıyordu
Valla o zaman yerine oynamayı daha çok hak ediyordu Kerem. Hatta yer bulmaya başladıkça da gol attıKerem'i araya iliştirmen daha büyük ifşa ya doktor zaten.![]()