- 14 Ağustos 2011
- 28.945
- 2.153
- 2.043
Baya kötüydü o maç ve ilk kez izlemiştim. Ondan sonra izlediğim her maçında beni göt etti.Geçmiş mesajlar tam bir altın madeni ama fazla eşelemek istemiyorum. Hatta konusu dışarıya kapansa iyi bile olabilir.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya kötüydü o maç ve ilk kez izlemiştim. Ondan sonra izlediğim her maçında beni göt etti.Geçmiş mesajlar tam bir altın madeni ama fazla eşelemek istemiyorum. Hatta konusu dışarıya kapansa iyi bile olabilir.![]()

Bitiyorum söyle mevzulara yaw. Allahtan daha ağır konuşmamışım gerçi daha ne diyeceksem. Muhtmelen eşşek kerem yüzünden onyargili davranmışız.Geçmiş mesajlar tam bir altın madeni ama fazla eşelemek istemiyorum. Hatta konusu dışarıya kapansa iyi bile olabilir.![]()
sanırım pişti alma vaktimiz geldimüthiş
juventusta izlersinAsist de yapmis, cok güzel bir asist.
Osimhen + Kenan harika bir hücum hatti olurdu. Ah be.
Kimin torpillisi bu merak ediyorum
Ne gürüyor olabilir montella bunda
Geldiğimiz noktada hala daha aynı yerdeyiz bir de.Rezil,onursuz turk basiniMüzmin sakat kadar gündem olamadı bizim basinda.Fenerin reale kitledigi müzmin sakat hz. Isa muamelesi görürken bu çocuk hiç gundem olmadı fakat bu çocuk 2 gömlek üstün arkadan.
Keremi oynatmıyordu Montella bunun yüzünden ne yapayım
Montella mı keşfetti Kenan'ı.Neler dendi.
O nerden ciktiMontella mı keşfetti Kenan'ı.
Başka bir renktaşın bir önceki mesajını alıntılamışsın da, ordan Montella'ya + puan yazmaz. Onu söylemek istiyorum. Kenan Juve'de zaten nerdeyse 11 oyuncusu olmuştu Montella bunu oynatmaya başladığında.O nerden cikti