- 17 Ağustos 2009
- 43.369
- 32.265
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basını kimlerin yönettiğinin doğal belgesi şu durum.Sosyal Medya'da spor sayfaları işi iyice abarttılar.Kenan Yııldız 10 Numaralı formayla Juventus'ta ilk 11'de başlıyo paylaşan yok.Hakan ve Orkun Goller atıyo paylaşan sayfalar sadece yazıyla paylaşıyo.Bu Arda denen veledi oyuna girerken bile paylaşıyolar..
Hatırladım Suat abi.Düzenli oynamaya devam ederse önü açık dediğin gibi.Teşekkür ederim Suat abi benden de saygılar ve selamlar yav@nect gen den buyuk adimlarla ust yapiya cikip kendini kanitladi.
ozelllikle del piero nun kendisine destegi muazzamdi geride kalan surecler baglaminda.
kendisi adina,
almanya , juve next gen konusunda ozellikle degindigim yetenekti,hatirlarsan.
@Murat Durmaz
no10 cok guzel yakisti. bu 10noya dair -once dybala ,sonra chiesa dolayli hayaller yapan juve tarafina kenan yildiz adeta soy ismi gibi yildiz gibi gelip o no'yu ben alacagim, alirken de o eli bana del piero verecek .
nitekim oyle de oldu. hakli olarak del piero > kenan'in potansiyelini kumasini ve skalasina dair bir cok hafta kendi aciklamalarin da bizzat soyledi. tum bunlar kenan icin bu yasta buyuk lutuf kanimca.
bundan sonrasi hem bizleri hem en buyuk destekcisi manevi ustasi del piero'yu mahcup etmeden daha da uzerine ekleyip ilerlemeli .
basarilari daimi olsun bu gencecik piril piril kardesimizin .
saygi ve selamlar.
*Hatırladım Suat abi.*Düzenli oynamaya devam ederse önü açık dediğin gibi.Teşekkür ederim Suat abi benden de saygılar ve selamlar yav![]()
Bizim enayiler de yükleniyodu bu herife Euro'daSosyal Medya'da spor sayfaları işi iyice abarttılar.Kenan Yııldız 10 Numaralı formayla Juventus'ta ilk 11'de başlıyo paylaşan yok.Hakan ve Orkun Goller atıyo paylaşan sayfalar sadece yazıyla paylaşıyo.Bu Arda denen veledi oyuna girerken bile paylaşıyolar..
Acayip bir gol atarak yeni formatta tarihe geçti olk golü atarak.
Del Piero gibi vurmuş aynen çok iyi yav