kenan yıldız

Sosyal Medya'da spor sayfaları işi iyice abarttılar.Kenan Yııldız 10 Numaralı formayla Juventus'ta ilk 11'de başlıyo paylaşan yok.Hakan ve Orkun Goller atıyo paylaşan sayfalar sadece yazıyla paylaşıyo.Bu Arda denen veledi oyuna girerken bile paylaşıyolar..
Basını kimlerin yönettiğinin doğal belgesi şu durum.

@nect gen den buyuk adimlarla ust yapiya cikip kendini kanitladi.
ozelllikle del piero nun kendisine destegi muazzamdi geride kalan surecler baglaminda.

kendisi adina,
almanya , juve next gen konusunda ozellikle degindigim yetenekti,hatirlarsan.
@Murat Durmaz

no10 cok guzel yakisti. bu 10noya dair -once dybala ,sonra chiesa dolayli hayaller yapan juve tarafina kenan yildiz adeta soy ismi gibi yildiz gibi gelip o no'yu ben alacagim, alirken de o eli bana del piero verecek .

nitekim oyle de oldu. hakli olarak del piero > kenan'in potansiyelini kumasini ve skalasina dair bir cok hafta kendi aciklamalarin da bizzat soyledi. tum bunlar kenan icin bu yasta buyuk lutuf kanimca.

bundan sonrasi hem bizleri hem en buyuk destekcisi manevi ustasi del piero'yu mahcup etmeden daha da uzerine ekleyip ilerlemeli .

basarilari daimi olsun bu gencecik piril piril kardesimizin .

saygi ve selamlar.

@nect gen den buyuk adimlarla ust yapiya cikip kendini kanitladi.
ozelllikle del piero nun kendisine destegi muazzamdi geride kalan surecler baglaminda.

kendisi adina,
almanya , juve next gen konusunda ozellikle degindigim yetenekti,hatirlarsan.
@Murat Durmaz

no10 cok guzel yakisti. bu 10noya dair -once dybala ,sonra chiesa dolayli hayaller yapan juve tarafina kenan yildiz adeta soy ismi gibi yildiz gibi gelip o no'yu ben alacagim, alirken de o eli bana del piero verecek .

nitekim oyle de oldu. hakli olarak del piero > kenan'in potansiyelini kumasini ve skalasina dair bir cok hafta kendi aciklamalarin da bizzat soyledi. tum bunlar kenan icin bu yasta buyuk lutuf kanimca.

bundan sonrasi hem bizleri hem en buyuk destekcisi manevi ustasi del piero'yu mahcup etmeden daha da uzerine ekleyip ilerlemeli .

basarilari daimi olsun bu gencecik piril piril kardesimizin .

saygi ve selamlar.
Hatırladım Suat abi.Düzenli oynamaya devam ederse önü açık dediğin gibi.Teşekkür ederim Suat abi benden de saygılar ve selamlar yav :D

Hatırladım Suat abi.*Düzenli oynamaya devam ederse önü açık dediğin gibi.Teşekkür ederim Suat abi benden de saygılar ve selamlar yav :D
*
mentali guclu olduktan sonra , benim kendisinin yetenegine ve skalasina inancim tam. ki sirtina dunya futbolu ve italya nin en buyuk efsanelerinden olan del piero nun formasi verildi. bundan sonrasi kendi elinde, devamli calisip futbolunu derinlikli yapmaya ,ongorulemez olmaya cabalasin, italya ligi nazarimda en zor ligtir -taktik baglamda. burda bir mac iki mac top seviye oynarsin, sonra gel gec demezler, tepelere cikmak diger liglere gore kanimca bir tik mesakkatli. tum takimlar haliyle oyuncular saha da taktiksel dagilimi ve okumayi haftaboyu idmanlar vs ile saglam etud ediyorlar.

kenan mesela, gecen sezon kanada yakindi,ice giriyordu topla veya cizgide dikine,,,, ilk maclar bu ongrulemedi rakiplerden,,,ancak zamanla kenan'in stili ve tarzini topla ne yone kaydigini vs tahmin edip ona gore onlemleri taktik denklemde kolayca aliyorlardi. bazilarin da kenan takiliyordu vs vb.

yeni sezon motta'sin da kenan no10 gibi bir bolgede.duruma gore kanada,ice, bir tik geriye vs de yapiyor, tum bunlar hoca nin verdigi insiyatif konfor. bu kenan adina buyuk sans . hocasindan sahada bu esnekligi gormesi. arti olarak takim arkadaslari da bu duruma guzel asiste oluyorlar.
belli ki takimda sevilen biri.

velhasil ,

ilk mac sinifi gecti,verilen yeni modifiye taktik gorevler dolayli yeni kenan'i ve juveyi ayri bi begendim. oyunu olgundu.

asil surec bundan sonrasi. sakatsiz belasiz bir sezon gecirmesi en buyuk dilegimiz,, saha da gereken nuanslari kenan layikiyla gosterecektir.inancim tam.

saygi ve selamlar.

Spikere bak Milli oyuncumuzdan yine Asist diyo aynı spiker Arda veledinden Milli Yıldız diye bahsediyo yav :D

Sosyal Medya'da spor sayfaları işi iyice abarttılar.Kenan Yııldız 10 Numaralı formayla Juventus'ta ilk 11'de başlıyo paylaşan yok.Hakan ve Orkun Goller atıyo paylaşan sayfalar sadece yazıyla paylaşıyo.Bu Arda denen veledi oyuna girerken bile paylaşıyolar..
Bizim enayiler de yükleniyodu bu herife Euro'da

Camiasız olmanın sonuçları

Tr'de vicdanıyla hareket edenler ciddi azınlık

Bir kısmı maşa kalanı da koyun

Hep dedik kardeşim bundan bir halt olmazzz.

Şunu milli takımda hiç denemedi, bir süredir Juve’de de denemiyordu

Del Piero gibi vurmuş aynen çok iyi yav

Geri
Üst Alt