kenan yıldız

Del Piero valla

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenan Juventus'da serbest oynuyor. 10 numara gibi.

Milli takimda da öyle denemek lazim.

bu adam milli takımda oynuyor diye, mt hocası eleştirilmiyor muydu? semih kılıçsoy isteniyordu yerine :d

Yav bizim halk kadar popülarite düşkünü halk var mı? Şimdi izle 7'den 70'e herkes Kenan Yıldız övecek, halbuki Euro'da herkes giydiriyordu. Euro'da bence de kötüydü o ayrı mevzu ama anlatmak istediğim ülkedeki zihniyet.

İddia ediyorum twitter'da 200 kişilik falan bir PR ekibi dilan polat hakkında 1 ay aralıksız ''adam mı öldürdüler ne yaptılar da ömür boyu yatacaklar'' minvalinde algı yapsın 1 ay sonra ülkedekilerin %80'i falan ''doğru abi ne yaptılar da ömür boyu hapis yatacaklar, hem kim kanunlara uyuyor ki bu ülkede'' minvalinde açıklamalara başlarlar.

Bir şey hypelanıyorsa da herkes hypleme peşinde, bir şey gömülüyorsa da herkes gömme peşinde.

Avrupa sampiyonasinda hic begenmemistim hamle oyuncusu olur demistim

Son milli macta iyiydi

Karadag macinda hamle oyuncusu olarak is isler yapti

Izlanda macinda ise genel anlamda iyiydi

Hala eksikleri var bencil oynuyor takim oyunundan uzak ama gününde oldugu zaman dribbling yetenegi ile faydali oluyor

dün ilk defa milli takımda çok iyi maçına denk geldim

En potansiyelli türk futbolcu kenan zaten. türkiye sınırları içerisinde çıkmadığı için arda'nın arkasında görülüyor. oysaki 18-19 yaşında bir oyuncuya göre fiziği, tekniği falan çok iyi. tam ingiliz, alman genç oyuncuların standartında. arda'ya gelecek olursak önce o çocuk görünümünden başka bir fiziksel görüntüye sahip olsun. 16 yaşında genç çocuklar gibi sahada geziniyor, dün forması her pozisyonda yerde olduğu için çamur oldu. bir de utanmadan en çok mücadele etmiş gibi yorum yapanlar var..

Geri
Üst Alt