kenan yıldız

Ne top oynadı be arkadaş

Milli takım için büyük şans harbiden kupa filan şansımız olacaksa en büyük yaratıcısı olur.

Juve'nin uçan kaçanıydı eyvallah. Nefesini kestik. Topu eline verdik.

Anasının babasının intikamını almak isteyen Tarkan gibi oynadı bugün.

Hem iyi gs li hem iyi topçu, eskidende soyluyordum ardaya gore fizigide çok iyi, umarim buyuk transfer yapar

daha iyi kim var ki yaw

vinisyus belki, ki bunun bazı konularda viniden iyi olduğunu düşünüyorum

başka bilmiyorum
raphinha
arada sol oynadığı için palmer belki
doku
diaz

yani 5-10 adam sayarsın 10 bile zor gibi kenan kesin içinde olur, kim kimden daha iyi orası yorum.

raphinha
arada sol oynadığı için palmer belki
doku
diaz

yani 5-10 adam sayarsın 10 bile zor gibi kenan kesin içinde olur, kim kimden daha iyi orası yorum.

abi o söylediklerinden ii bence bu herif

tek falsosu defansa yardıma gelmemesi, onun dışında kusursuz denilebilecek 1 winger

Harcadı bizi tek başına dualarla ayakta kaldık resmen sen neysin böyle ya bir daha milli takım da arda güler yıldız diyenin ağzına kürekle vurmak lazım tek başına Juve yi taşıyor

Çok büyük yıldız şiir gibi top oynuyor çocuk yolu bahtı açık olsun

yolu açık olsun milli takımda ve juve'de estirmeğe devam etmesi dileğiyle

Kenana topçu değil diyen tipler vardı. Topçumu değil mi bugün görmüşlerdir. Adam içimizden geçti. Çocuğa helal olsun. Türk olduğu bizde oynadığı için. Keşke şöyle 28li yaşlarında bizde oynasa

Ronaldo sonrası real Madrid’in aradığı ronaldo olur ciddili arda falan bomboş bunun yanından

Nası koyduk ama :asd:

Osimhenin varsa birtane de böyle kanat oyuncun olacak işte

abi o söylediklerinden ii bence bu herif

tek falsosu defansa yardıma gelmemesi, onun dışında kusursuz denilebilecek 1 winger
Abi aslında Kenan defansa da bayağı yardım ediyor ya. Belki çok dikkat çekmiyordur ama ara ara geri gelip bekinin kademesine giriyor, topu kapıyor. Bugün hatta maçın sonlarına doğru, oyundan çıkmaya yakın defansa gelip bizimkilerin ayağından top aldığını da gördüm.

Geri
Üst Alt