Üye Görüşü Kenetlenin! Başka Galatasaray Yok!

Taraftar olarak gorevin ne ki senin?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben kısıtlı bütcemle maca gidiyosam forma alıyosam maca gidiyosam,tesislere takıma moral vermeye gidiyosam,senede 3 milyon alan topcu kıcını yırtacak,formanın hakkını verecek

haftalardır pohpohlanıyor selcuk-burak kötü oynamasına ragmen,tribünler onları kazanmak adına ilk onları cagırıyor tribüne,deplasmana takımı karsılamaya gidiyor adamlar ilk selcuk ve buraka tezahürat yapıyolar,sahipleniyolar

ama bunlar napıyor,bu sevgiyi hakedecek ne yapıyolar

utanma olur insanda azıcık,ben 90 kilo adamım hicbise yapamasamda bunlardan cok savasırım,ayıp yav

ben kısıtlı bütcemle maca gidiyosam forma alıyosam maca gidiyosam,tesislere takıma moral vermeye gidiyosam,senede 3 milyon alan topcu kıcını yırtacak,formanın hakkını verecek

haftalardır pohpohlanıyor selcuk-burak kötü oynamasına ragmen,tribünler onları kazanmak adına ilk onları cagırıyor tribüne,deplasmana takımı karsılamaya gidiyor adamlar ilk selcuk ve buraka tezahürat yapıyolar,sahipleniyolar

ama bunlar napıyor,bu sevgiyi hakedecek ne yapıyolar

utanma olur insanda azıcık,ben 90 kilo adamım hicbise yapamasamda bunlardan cok savasırım,ayıp yav
Haklisiniz haksiz diyemem sizede, ben farkli dusunuyorum bu konularda.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence tam da yapmak istediklerini yapıyorlar şu anda. hatta çoktan yaptılar bile...

futbolcular kendine güvenlerini kaybetti...
takım olmaktan çok uzaklaştık..
hocalar güvenmiyor...
yönetim güvenmiyor..
yönetime güvenilmiyor...
taraftar hiçbirine güvenmiyor...

bunları geri çevirmek zor.

birini çevirmeye çalışsak diğerini bastıracaklar..

ya hep ya hiç...

şikeciler şikeci başkanlarını yıllardır el üstünde tuttular, futbolcularını vs..
biz çok çabuk harcıyoruz. bunda hocaların da payı var ne yazık ki..

Iyi gunde nasil destekliyorsak kotu gunde'de oyle desteklememiz lazim. bizde biliyoruz adamlar senede 3 milyon goturduklerini ama bu bizim onlarin arkasinda durmamizin gercegini degistirmez, biz son nefesimizden sonra bile Galatasarayli olucagiz ve Galatasarayli olarak yasiycagiz, her 2 lafimiz Galatasaray olacak, sen kotu gunde Galatasarayin oyuncusunu desteklemiyorsan iyi gunde'de desteklemiceksin. Bende biliyorum 4321 olmamasi gerektigini bende anliyorum burakin ve selcugun takimi sabote ettigini ama bir gercek vardir bu oyunculardan verim alinacaksa bunu taraftar bizzat kendisi yapmasi gerekiyor. Ayrica sen o cebindeki son kurusunu futbolcu izlemek icinmi aliyorsun yoksa Galatasaray'a mi gidiyorsun. Futbolcu gormek istiyorsan gidersin Bernabau'da mac izlersin arkadas. Demek istedigim, bu adamlari desteklemek arkasinda durarak hic birsey kaybetmeyiz, hepimizin mucadelesi Galatasaray bunu unutmayin.

Istedigimiz kadar kenetlenelim Degisen birsey olmaz.
Bizim icin cözüm belli,Burak ve selcuk'suz kanatli bir sistem oynatacak hoca lazim.

Bu taraftardan bir halt olacak da takımın arkasında duracak? Keşke...

Kaç gündür foruma giremiyorum adam gibi. Şuradaki saçma sapan yorumları okumayayım diye. Yeni hocamızın belirlendiği anketleri görmeyeyim diye...

Hayır ben inanmıyorum Burak-Selçuk'u ıslıklayınca bir şeylerin düzeleceğini sanan adamın olduğuna. Bu kadar mantıksız olunamaz çünkü. Sadece içlerindeki öfkeyi kusmanın yolu olarak görüyorlar ve ıslıklıyorlar. Neden yaptın diyince de herkesin bildiği gerçekleri sayıyorlar.

Ben de biliyorum onları. Neyin peşindesiniz? Adamlar "Selçuk-Burak-Prandelli -hatta Aysal- gitsin de bir an önce 4. yıldızı hediye edelim."in peşindeler sanki.

Hayır gittiler diyelim ki amacına ulaştın. Bu saatten sonra takımın tekrar bir düzen içine oturtulup, sonra da sezon sonunda şampiyon olmasını beklemek hayalcilikten de öte! Ne olacak? Onlar gidecek yenileri gelecek, sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları TV'den takip edilecek... Sonra? Bir sonraki sezon yine aynı kısır döngü.

Galatasaray taraftarının sabrı Anadolu takımlarınkinden pek farklı değil. Kaos sürecini hızlandıran ana çarklardan birisi sadece...

Son düzenleme:
Beyler, taraftarin oyunculari motive etmek gibi görevleri yok. Onlar güzel futbol koyup taraftari motive edecek. Ona göre taraftarda destegini verecek. Ben her daim Galatasaray için kenetlenirim. Ama bu takimi pohpohlamak bize zarardan baska bir sey getirmez. Insanoglu, hele Türk insani sIkIyI görmezse görevini yerine getirmez.

Isliklaninca oyuncularin morali bozuluyormus, etkileniyormus. Geçelim oralari. Onlar isliklanana kadar ne verdiler bu takima , ona bakalim. Kendilerini gece hayatina salip Galatasaray'i hiçe sayan oyunculari ben niye motive edeyim. Bunlara tepki gösterilmese antrenmana bile gelmezler. Oyuncularin çogunda sorumluluk ve is ahlaki yok.

Taraftar cocuk gibidir, hayal kirikligi ile kizar, bagirir ama karsidan bir adim gorunce hemen bagrina basar tekrar.

Basta tepkiyi ceken Burak&Selcuk, keske kabahati saga sola yikmakla ugrasacaklarina iki satir acik yurekli olsalardi. Bu kadar buyumezdi. Insanlar Burak ve Selcuk'un oyunundan ote, bitmek bilmeyen, biz mukemmeliz pis taraftar bizi anlamiyor tavirlarina deli oluyorlar. Futbolcular el uzatmazsa hep taraftardan hep taraftardan beklenmez bazi seylerde.

Cagri yerindedir, takdir edilesidir. Ama bunu beklemek birazcik da taraftara haksizliktir.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Son düzenleme:
Bütün bunların olabilmesi için önce paralel bir evren bulmamız gerekir.

Selçuk ve Burak'a destek olmalıyız diyen arkadaşlarıma şunu belirtmek istiyorum.

Ben bir Galatasaray taraftarı olarak bu ikilinin Galatasaray'a bu saatten sonra yararı olmayacağına aksine onların gidişinin bizim hayrımıza olacağına inandığım için destek vermiyorum.

Benim gibi düşünen milyonlarca Galatasaray taraftarı olduğunu düşünüyorum...

Maç başlar destek başlar sonuna kadar gidilir. Eğer kötü sonuç olursa gereken tepki verilir lakin maç sonunda...

Galatasaray camiası asla kenetlenemez
şimdi şurda F.Terim desem neler denileceğini duyar gibiyim ya da burak selçuk vs.

camia taraftar herkes ayrılmış
terimciler aysalcılar liseciler vs.

Biz bu sezona öyle veya böyle başladık artık. Transfer döneminde de değiliz. Elimizdeki oyuncu kadrosu da bu. Yönetim, oyuncu, hepsi isteksiz diyelim. Geriye itici güç olabilecek ne kalıyor? Taraftar. E bizim taraftarımız da otomatikman devre dışı kalıyor zaten böyle bir denklemde. Taraftar takımı değil, takım taraftarı itecek. :)

Taraftar adam gibi kenetlenirse takım kendisine gelir. Bu saatten sonra ıslıklama yuhalama işleri daha da berbat eder. Zaten mesajı alan herkes aldı, herhalde farkındadırlar oynanan futbolun rezilliğinin. Bu takımı şu anda taraftardan başkası kendisine getiremez.

Başkanın da Florya'ya tekrar futbolcularla ilgilenecek birilerini bulması lazım.

Selçuk ve Burak'a

onların arkasındaki satılmış basın lobisine

ve o lobinin Melo'yu yeme çabalarına karşı kenetlenmeliyiz

Biz hep kenetliyiz zaten ama sahada galatasaray ruhunu taşımayan çok oyuncu var ben bu kadar kötü oyuna rağmen her maç günü aynı heyecanı yaşıyorsam bu içimdeki galatasaray ruhundan dolayıdır

Taraftarin kenetlenmesi icin hocanin da kendine gelmesi lazim.

Taraftara inat rezil oyunculari oynatmaz umarim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben hiçbir şeyci değilim Galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa o yapılmalı.

Bence çok yanlış işler yapıyo taraftar takımı ateşlemek için yapılacak bir kaç şey var eminim futbolcuların hepsi şunu düşünüyor la siz bize neyin tepkisini gösteriyonuz gidinde federasyona tepki gösterin bizi ezdiriyosunuz diyolardır.. Bu dediğimde Burak yılmaz hariç o adam bu takıma geldikten sonra herşey bozuldu burak gitsin selçukta düzelir eminim

Bu taraftardan bir halt olacak da takımın arkasında duracak? Keşke...

Kaç gündür foruma giremiyorum adam gibi. Şuradaki saçma sapan yorumları okumayayım diye. Ki sağolsunlar yanıltmadılar aynı köstekliği tahmin ettiğim kişiler yapmış. Tribündekiler de bunların yansıması işte.

Hayır ben inanmıyorum Burak-Selçuk'u ıslıklayınca bir şeylerin düzeleceğini sanan adamın olduğuna. Bu kadar mantıksız olunamaz çünkü. Sadece içlerindeki öfkeyi kusmanın yolu olarak görüyorlar ve ıslıklıyorlar. Neden yaptın diyince de herkesin bildiği gerçekleri sayıyorlar.

Ben de biliyorum onları. Neyin peşindesiniz? Adamlar "Selçuk-Burak-Prandelli -hatta Aysal- gitsin de bir an önce 4. yıldızı hediye edelim."in peşindeler sanki.

Hayır gittiler diyelim ki amacına ulaştın. Bu saatten sonra takımın tekrar bir düzen içine oturtulup, sonra da sezon sonunda şampiyon olmasını beklemek hayalcilikten de öte! Ne olacak? Onlar gidecek yenileri gelecek, sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları TV'den takip edilecek... Sonra? Bir sonraki sezon yine aynı kısır döngü.

Galatasaray taraftarının sabrı Anadolu takımlarınkinden pek farklı değil. Kaos sürecini hızlandıran ana çarklardan birisi sadece...
burak ve selçuğun 11 de oynadığı bir takım son 3 haftaya 8 puan önde girse şampiyonluğu verir bunlardan umut yok nasıl sabırmış sizinkisi anlamak zor..bunların GSARAYla filan alakaları yok bilhassa Selçuk sabote ediyor görmüyormusun?azizin adamı olduğunu düşübüyorum..sivas maçı herhangi bir lig maçı değil selçukun ipliğinin pazara çıkacağı maç olacaktır..yemişim ligi yıldızı şampiyonluğu GSARAY satılıyor GALATASARAY!!!

Geri
Üst Alt