Kenneth Taylor, Lazio'ya Transfer Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1767868964932.webp

Lazio, Ajax'ın 23 yaşındaki Hollandalı orta saha Kenneth Taylor'u 15+2 milyon euro'ya transfer etti.

adamlar yarı fıyatına daha iyisini aldılar,şikeciler nasıl salça olmadılar bu adama ilginc

adamlar yarı fıyatına daha iyisini aldılar,şikeciler nasıl salça olmadılar bu adama ilginc
Kime gore daha iyisi? Yaklasik 1 senedir dogru duzgun top oynadigi yok bu cocugun Ajaxlilar iyi ki satildi diyor sosyal medya ve Ajax forumlarinda. Suan Guendouzi daha iyi bir oyuncu bana kalirsa ama ikisinin oyun tarzlari birbirine benzemiyor tabi. Belki Lazio'da tekrar iyi oynamaya baslar cunku Ajax'ta yoksa yok olmak uzereydi.

Kime gore daha iyisi? 1 senedir top oynadigi yok bu cocugun Ajaxlilar iyi ki satildi diyor sosyal medya ve Ajax forumlarinda. Suan Guendouzi daha iyi bir oyuncu bana kalirsa ama ikisinin oyun tarzlari birbirine benzemiyor tabi. Belki Lazio'da tekrar iyi oynamaya baslar cunku Ajax'ta yoksa yok olmak uzereydi.
ajax bu sene rezil durumda malum ama bu çocuk net daha iyi topçu dedigin gibi tarzları farklı zaten demek istedigimde oydu fenere tempolu ama teknık oyun kuran ortasaha lazımdı
o tarz adam ararken birden tam tersi profile gittiler göbekteki 4 adamda birbirinin aynısı oldu
timberi alırlar diyordum
genduzi bize de cuk diye uyardı sertlik ve tempo olarak ama teknik kısımda yok sayılır

Kime gore daha iyisi? 1 senedir top oynadigi yok bu cocugun Ajaxlilar iyi ki satildi diyor sosyal medya ve Ajax forumlarinda. Suan Guendouzi daha iyi bir oyuncu bana kalirsa ama ikisinin oyun tarzlari birbirine benzemiyor tabi. Belki Lazio'da tekrar iyi oynamaya baslar cunku Ajax'ta yoksa yok olmak uzereydi.
Bu çocuk olmadığında Ajax orta sahası etkinliği yarı yarıya düşüyor. O yüzden bu çocukla ilgili böyle yorum yapmalarına şaşırdım. Guendouzi tempo yapan, mücadeleci oyuncu iken bu çocuk daha teknik, skora yatkın bir oyuncu. Guendouzi tarzı oyuncu bulmak daha kolay bence.

Bu çocuk olmadığında Ajax orta sahası etkinliği yarı yarıya düşüyor. O yüzden bu çocukla ilgili böyle yorum yapmalarına şaşırdım. Guendouzi tempo yapan, mücadeleci oyuncu iken bu çocuk daha teknik, skora yatkın bir oyuncu. Guendouzi tarzı oyuncu bulmak daha kolay bence.
Zaten Ajax'in mevcut kadrosunda en iyi orta saha kagit uzerinde ama son aylarda ciddi dusus yasiyordu. Belkide oradaki gorevini tamamladi yani sportif acidan bir gelisimi yoktu taraftarin bir kismi da bu yuzden satilmasini daha dogru buldu. Yoksa bugun 17 aldilar ama bir 6 ay daha bekleselerdi en fazla 10 alirlardi.

Geri
Üst Alt