Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.783
- 1.747
- 1.748
Mesajımı beğenip durmayın kim ulan bu altan günaydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajımı beğenip durmayın kim ulan bu altan günaydın
Şu zamanındaki Attila mısın sen yav
Ruh hastası tarzında bir konun vardı
Evet altan günaydın altan günaydınmış şimdi gördüm renktaşAltan Günaydın; Altan Günaydın işte. Altan Günaydın yani. Nasıl yani kim! Altan Günaydın. Apaçık.
Hoş gör renktaş alkollu zahar.Evet altan günaydın altan günaydınmış şimdi gördüm renktaş
Attila diye bir üye vardı da yurtdışından acaba o musun dedim.Yok ben ismimi bir hafta önce değiştirdim
Ondan önce de değiştirmiştim, o zamanlar ismin neydi diye sorarsan, bilemicem
Hatta üyelik tarihine bakınca, hesabımı da değiştirmişim.
Attila diye bir üye vardı da yurtdışından acaba o musun dedim.
8) Antu ya da 12 numarada bir mevzu vardı, çocuğun teki bizim foruma üye olmuştu, twitter’da forumda her yerde çocuğu rezil ettim o akşam bayağı geyiği dönmüştü, konu duruyor mudur bilmem de belki Uğur İz bulabilir.
Aslan diye hatırlıyordum da yanılıyorum herhaldeSoy ad?
Hoş gör renktaş alkollu zahar.
Yok 2014te falandı mevzu.Bulamadım ama şu Transfer Nöbeti'nde birkaç sayfa antu ve Fenerliler'e giydirmişsin.Bu var
Transfer Nöbeti 2010-11 - ARŞİV
Cevap: Transfer Nöbeti
Antu'da da Keita'ya feci şekilde hakaretler saydırılmış. Onların demesiyle bir şey olacağı yok. Şerefsiz arıyorlarsa kendileri öz eleştiri yapmışlar. Şerefsiz de karaktersiz de onlar da çok bol var. Hepsini geçtim ne bekliyoruz ki zaten burada bile Keita'ya insan değil rezil herif diyenler oldu onlar da der yani. Hatta forumdan onların dediklerine katılan bile çıkar.
Beyler boşverin takmayın kafanıza. Onlara göre Keita'nın Carlos'a yumruk atmasıdır sorun Carlos'un Keita'ya yaptıkları değildir. Onların gözlerinde Fener perdesi vardır çünkü göremezler. Ancak Galatasaraylılar çıkıp da Keita vurmamalıydı diyebilirler onlarsa çıkıp Carlos yapmamalıydı demezler. Lugano Kazım Semih kavga çıkarır. Susan Emre Aşık'a, Arda'ya, Sabri'ye küfrederler onlar. Kendi oyuncularına helal olsun derler. Cristian maç öncesi Arda'yı iter Türkiye'nin en iyi futbolcusunu korumazlar Cristian'a helal olsun derler. Bilica penaltı noktasını eşeler adam hırslı maç kazandırıyor derler Galatasaraylı yapsa şerefsiz olur. Bilica tekme atar bravo derler bizimkilerin eli çarpar haysiyetsiz olurlar. Onlara laf anlatılmaz. Gerçek şerefsizlik nedir bilemezler onlar bilseler zaten kendileri öyle olmazdı. Sert olduysa kusura bakmayın ancak gerçekler bunlar.
Onların şerefleri işte bu kadardır !
20 yaş sendromu onlar
Bi Attila Aslan varmış, belki odur dediğin sahis. Ismimi değiştirmek isteyince öyle dedi Admin.Attila diye bir üye vardı da yurtdışından acaba o musun dedim.
Dedim ya fırlamanın tekiydim diye. 20 yaşında sen nasıl birisiydin sevgili MKYürü be. Eskileri anlat dediğimde bu delikanlı çağlarını niye anlatmadın @Keramettin TANRIVERDİ ?
İşte günlük olaylar hakkında yazınca Keramettin Bey aradan zaman geçince nasıl boş mevzular olduğunu görmek daha kolay resmen arda savunulmuş keita mı kaldı yahut cristian filan. O yüzden daha çok yönetimsel bazda postlar atılmalı kanaatindeyim. Hayırlı geceler.20 yaş sendromu onlar![]()
Tan ve Bulvar okuyordu zahar. Öyle bir havası var gibi.Dedim ya fırlamanın tekiydim diye. 20 yaşında sen nasıl birisiydin sevgili MK
Dedim ya fırlamanın tekiydim diye. 20 yaşında sen nasıl birisiydin sevgili MK