Keramettin TANRIVERDİ "Karşılaştığım Manyaklığın Haddi Hesabı Yok!" / MK Söyleşileri - 2

Uğur Güzel foruma sızmayı başarmışsın. Tekrar uçurulmadığın için şükredeceğinize hala saçma sapan takıntılı mesajlar atıyor ve insanlara tahrik ediyorsunuz. Kimse sizin gibi manyak değil yalan söylesin. Çocuğun adı David’di. Sizler farklılıklara alışkın olmadığınız için size acayip bu yüzden de yalan gelebilir. Saçmalamaya devam ederseniz sizi konudan atmaktan çekinmeyeceğim. Evet.
Sizi bu kanıya ne itti, Uğur Güzel fenerli ve alkolikti, Hüseyin bey ise alkol almayıp Galatasaraylı olduğunu söylüyor iki zıt karakter değil mi?

Rica ederim ateşe körükle gitmeyiniz. Melih Bey Benim o ucuzlukta biri olmadığımı bilir. Top nedir ulan! Bu mudur mizah!
Bizim sana sormamız gereken soruyu sen bize soruyorsun bilmem farkında mısın ? Bu ucuz numaralarla yırtamazsın.

Bizim sana sormamız gereken soruyu sen bize soruyorsun bilmem farkında mısın ? Bu ucuz numaralarla yırtamazsın.

Soru değil! Sözde soru! Aslında basit bir yazım hatası denilebilir. Ancak cinsiyetçi söylemlerin sıradanlaştığı toplumumuzda “top” sözcüğü farklı şeylere gönderme yapmaktadır maalesef!

giphy.gif

Ne kadar güzel röportajmış diye okurken Kahveci'nin kendini bitirmesi.

Röportajdan çıkardığım sonuç Osman Seden tam da beklediğim gibi bir kral çıktı, Amerikan filmlerindeki kapüşonlu gizemli adam edası ile olaya girişi etkileyici.

giphy.gif

Ne kadar güzel röportajmış diye okurken Kahveci'nin kendini bitirmesi.
Konuşurken iskelete dönen teyze ile kendini benzinle ateşe veren hindu dayı efsanedir. Şevket bey baya kültürlü birisiniz galiba yeni dönem her popüler şeyi üst düzey zannedenlerden değilsiniz rafineri gibi bir ayraç postu bu.

Ucuz saçma sapan hikayelerin yazıldığı paçavralarla işimiz yok! Liseye yeni başladığımda playboy dergisi izlerdim. Okumazdım. Sizin Bulvar okumuş olmanıza çok üzüldüm şimdi.

Top bayramı rencide edici bir ifade olmuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siz ikiniz aynı kişi değil misiniz, ulan Namık milletin adını değiştire değiştire Fight Club'a çevirdin forumu.

Siz ikiniz aynı kişi değil misiniz, ulan Namık milletin adını değiştire değiştire Fight Club'a çevirdin forumu.

Melih Peker ve ben mi? Hocam ben bu tek hesabı kontrol edemiyorum. İki hesabı nasıl yöneteyim! Ama son cümlene katılıyorum. Keramettin manyak etti herkesi.

Keramettin Bey'le yaptığımız bu söyleşide off the record çok ciddi konuşmalar geçti. Bazı yerlerde bana verilmesi gereken cezalar olması gerektiğini konuşuyor. Açıkça o belgeleri ortaya çıkarmakla tehdit ediyorum. Sakinliğimizi koruyalım Keramettin Bey. Barış sürecini baltalamayınız.

Attila diye bir üye vardı da yurtdışından acaba o musun dedim.

Atilla ağabey vardı çok müthiş yazardı admirim hatırlar mısın? Bloğu falan da vardı galiba. Soyismini hatırlayamadım. Ozan ağabey gibi yazardı. İkisinin yazısını yanyana koysan aynı kişiler dersin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt