Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Uzun geceler boyunca yaptigim analizler sonucu nihayet buyuk resmi gorup bu oyunu bozma firsatini yakaladim.
Hatirlarsiniz ki sn Mahir Kahveci diger gsc uyeleri gibi(yaklasik 16k) kendi halinde bir userdi.Forumda siyrilmamis buyuk kalabagin bir ferdiydi.10 u gecemeyecek kadar sevdigi ve avatarina hayran olanlari saymazsak kimsenin kendisinden haberi yoktu.
Artik ne oldu ne bittiyse bu adamin ismini her yerde okumaya gormeye basladik.
Yasinin getirdigi ilgi alaka bekleme arzusu onu Sn K.T ile boyle bir Pr calismasina gitmek zorunda birakti diye dusunuyorum.
Kt bu isler icin bicilmis kaftandi.
Forumdaki nufuzuyla MK ya satasmaya basladi.Onu berdus yaftasini yapistirdi.Sonrada kendi himayesine aldi.
MK artik forumdaki herkesin satasmak uzerinden like almak isteyecegi birisi haline gelmisti.
Evet pr calismasi basarili olmustu
MK aradigi ilgiyi taninma arzusunu tatmin etmisti.
Is bu yazi degerli gsc uyelerinin uykusundan uyandirma gayesiyle yazilmistir.
Gelecek yazimda MK nin KT ye kapali kapilar ardinda ne kadar odeme yaptigini belgelerle ifsalayacagim
Hatirlarsiniz ki sn Mahir Kahveci diger gsc uyeleri gibi(yaklasik 16k) kendi halinde bir userdi.Forumda siyrilmamis buyuk kalabagin bir ferdiydi.10 u gecemeyecek kadar sevdigi ve avatarina hayran olanlari saymazsak kimsenin kendisinden haberi yoktu.
Artik ne oldu ne bittiyse bu adamin ismini her yerde okumaya gormeye basladik.
Yasinin getirdigi ilgi alaka bekleme arzusu onu Sn K.T ile boyle bir Pr calismasina gitmek zorunda birakti diye dusunuyorum.
Kt bu isler icin bicilmis kaftandi.
Forumdaki nufuzuyla MK ya satasmaya basladi.Onu berdus yaftasini yapistirdi.Sonrada kendi himayesine aldi.
MK artik forumdaki herkesin satasmak uzerinden like almak isteyecegi birisi haline gelmisti.
Evet pr calismasi basarili olmustu
MK aradigi ilgiyi taninma arzusunu tatmin etmisti.
Is bu yazi degerli gsc uyelerinin uykusundan uyandirma gayesiyle yazilmistir.
Gelecek yazimda MK nin KT ye kapali kapilar ardinda ne kadar odeme yaptigini belgelerle ifsalayacagim