Keramettin TANRIVERDİ & Mahir Kahveci Arasındakı Husümet, PR Çalışması Olabilir mi?

Sami Karakoç

İmparator
Uzun geceler boyunca yaptigim analizler sonucu nihayet buyuk resmi gorup bu oyunu bozma firsatini yakaladim.
Hatirlarsiniz ki sn Mahir Kahveci diger gsc uyeleri gibi(yaklasik 16k) kendi halinde bir userdi.Forumda siyrilmamis buyuk kalabagin bir ferdiydi.10 u gecemeyecek kadar sevdigi ve avatarina hayran olanlari saymazsak kimsenin kendisinden haberi yoktu.
Artik ne oldu ne bittiyse bu adamin ismini her yerde okumaya gormeye basladik.
Yasinin getirdigi ilgi alaka bekleme arzusu onu Sn K.T ile boyle bir Pr calismasina gitmek zorunda birakti diye dusunuyorum.
Kt bu isler icin bicilmis kaftandi.
Forumdaki nufuzuyla MK ya satasmaya basladi.Onu berdus yaftasini yapistirdi.Sonrada kendi himayesine aldi.
MK artik forumdaki herkesin satasmak uzerinden like almak isteyecegi birisi haline gelmisti.
Evet pr calismasi basarili olmustu
MK aradigi ilgiyi taninma arzusunu tatmin etmisti.
Is bu yazi degerli gsc uyelerinin uykusundan uyandirma gayesiyle yazilmistir.
Gelecek yazimda MK nin KT ye kapali kapilar ardinda ne kadar odeme yaptigini belgelerle ifsalayacagim

Tehlikeli sular

Kilit ?

Sen kitle be reis :(

giphy.gif

Keramettin TANRIVERDİ yazmadan ben yazayım

"Bu Ne"

Yolda yururken hizli hizli yazdim
Yazim hatalarini musait bir vakitte tabiko de duzeltmeyecegim.
Kim ugrascak MK

Uzun geceler boyunca yaptigim analizler sonucu nihayet buyuk resmi gorup bu oyunu bozma firsatini yakaladim.
Hatirlarsiniz ki sn Mahir Kahveci diger gsc uyeleri gibi(yaklasik 16k) kendi halinde bir userdi.Forumda siyrilmamis buyuk kalabagin bir ferdiydi.10 u gecemeyecek kadar sevdigi ve avatarina hayran olanlari saymazsak kimsenin kendisinden haberi yoktu.
Artik ne oldu ne bittiyse bu adamin ismini her yerde okumaya gormeye basladik.
Yasinin getirdigi ilgi alaka bekleme arzusu onu Sn K.T ile boyle bir Pr calismasina gitmek zorunda birakti diye dusunuyorum.
Kt bu isler icin bicilmis kaftandi.
Forumdaki nufuzuyla MK ya satasmaya basladi.Onu berdus yaftasini yapistirdi.Sonrada kendi himayesine aldi.
MK artik forumdaki herkesin satasmak uzerinden like almak isteyecegi birisi haline gelmisti.
Evet pr calismasi basarili olmustu
MK aradigi ilgiyi taninma arzusunu tatmin etmisti.
Is bu yazi degerli gsc uyelerinin uykusundan uyandirma gayesiyle yazilmistir.
Gelecek yazimda MK nin KT ye kapali kapilar ardinda ne kadar odeme yaptigini belgelerle ifsalayacagim

Şimdi okudum da Yusuf olayları çok iyi gözlemlemiş..

PR çalışması olması için karşılıklı bir kazancın söz konusu olması lazım..

Ama Forumun En'leri şu konuya bakılırsa forumun en sakin üyesi olarak hep mk bey yazılmış..

Şuan durum aynı mıdır bilinmez. Kuzenimi tanırım kendisi asla böyle oyunlara pabuç bırakmaz.

GSC'nin getirdiği şöhret ile alkol bataklığına, kumar ve fuhuşa sürüklenen çokça üye olduğu için dikkat etmekte fayda var.

Keramettin, sana selamı var.
Resmi olarak savaş ilan ediyor.
Sana forumu haram edecekmiş.
Açık açık tehdit ediyorum korksun benden diye yazdı.
Manyak herif diye de ekledi.

Kendisi böyle bir kara gün sebebi ile bu saatte içmeye başladı.

Geri
Üst Alt