- 18 Temmuz 2009
- 81.661
- 238.478
- 5.093
130 kişiyi yok sayıp alkol aldın.Ne olmuş Beşiktaş maçından sonra anlamadım?
Kafan o kadar iyidiki ne sorsam alakasız cevaplar verdin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
130 kişiyi yok sayıp alkol aldın.Ne olmuş Beşiktaş maçından sonra anlamadım?
130 kişiyi yok sayıp alkol aldın.
Kafan o kadar iyidiki ne sorsam alakasız cevaplar verdin.
İhraç tarihi yavaş yavaş geliyor gibi hayırlısı.Ohho sen hala orada mısın; takıntılı herif!
İhraç tarihi yavaş yavaş geliyor gibi hayırlısı.
İhraç tarihi yavaş yavaş geliyor gibi hayırlısı.
Dış mihraklar tarafından hedeflenenlerden birinin de bu olduğunu düşünüyorum doğrudur.Kaya beyin, keramettin adminin sabrını sınamak için gönderildiğini düşünüyor musun ?
Bu manipülasyonları kimse yemez artık Kaya bey deşifre oldunuz.@Keramettin TANRIVERDİ ne diyor böyle Erman Bey! Size resmen diktatör demek istemiş.
Arada öyle ufak tefek istisnalar olur![]()
Dış mihraklar tarafından hedeflenenlerden birinin de bu olduğunu düşünüyorum doğrudur.
Ben hiçbir zaman moderatör olmadım ki istifa edeyim ümmet dostu.Moderatörlükten niye istifa ettin?
İşte onu da bulduğumuz anda bir numaralı GSC düşmanını da deşifre etmiş olacağız. Soruşturma devam ediyor.Kaya bey aslında bir maşa mı diyorsunuz? Onun arkasındaki beyin kim sizce
Dış mihraklar tarafından hedeflenenlerden birinin de bu olduğunu düşünüyorum doğrudur.
Bu manipülasyonları kimse yemez artık Kaya bey deşifre oldunuz.
Sakin.Başlayacağım artık mihraklarınıza. Turkuvaz grubu medyasını takip ediyorsunuz herhalde!
Yani ben çevremde ve kendimde gördüklerime göre yorum yapabilirim ama zihnini sürekli bir şeylerle meşgul etmek bence bu tür konularda en iyi çözüm oluyor. En etkili çözüm başta spor olsa da ne bileyim farklı bir hobi, uğraş edinmek iyi olabilir.Yaptim donemsel olarak.
2 3 ay boyunca duzenli olarak aksamlari 6km fln kosuyordum da
Olumlu yonde etkisini gordum o zamanlar.
Aradan gecen surede sıkintilar buyudu.
Varolussal depresyonun sancilarinin yaninda kafaya taktigim bir kac problem mahfediyor beni.
Engel de olamiyorum
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
avatarindaki kut sacli hatun kimBen hiçbir zaman moderatör olmadım ki istifa edeyim ümmet dostu.
La casa de papel tokyo yaz karşına çıkar kardeşim adını şu an hatırlamıyorum.avatarindaki kut sacli hatun kim

Furkan yine seri layklamış, Allah razı olsun![]()
Valla gecen basaksehir macinda staddaydim.Yani ben çevremde ve kendimde gördüklerime göre yorum yapabilirim ama zihnini sürekli bir şeylerle meşgul etmek bence bu tür konularda en iyi çözüm oluyor. En etkili çözüm başta spor olsa da ne bileyim farklı bir hobi, uğraş edinmek iyi olabilir.
insan zihni çok tehlikeli, kendi kendimizi bitiriyoruz yoksa.
Valla gecen basaksehir macinda staddaydim.
2.golde 50b kisi sevinirken ben oturup nerdeyim ne yapiyorum diye dusunuyordum.
Uğraş fln boş yani pesini birakacagi yoksa birakmiyor şu kodum depresyonu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
varoluşsal etkiler ve gereksiz sorgulama vs bende de var ve dönemsek olarak ortaya çıkan şeyler, biraz da olsa anlayabiliyorum.Valla gecen basaksehir macinda staddaydim.
2.golde 50b kisi sevinirken ben oturup nerdeyim ne yapiyorum diye dusunuyordum.
Uğraş fln boş yani pesini birakacagi yoksa birakmiyor şu kodum depresyonu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi