keramettin tanrıverdi

Valla gecen basaksehir macinda staddaydim.
2.golde 50b kisi sevinirken ben oturup nerdeyim ne yapiyorum diye dusunuyordum.

Uğraş fln boş yani pesini birakacagi yoksa birakmiyor şu kodum depresyonu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sebebini bilmediğin, kendine dürüst olmadığın hiçbir sorunu çözemezsin Yusufçuğum. Öncelikle sorunu bul emin ol kendinle yüzleş. Çorap söküğü gibi gelir. Sorun sen değil ve çevreyse yardım alman gerekir diye düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin içindeyken dışarıdan ne söylenirse söylensin anlaşılması zor bir durum. Karşı tarafa da anlatmak zor, yaşaması da ayrı zor bir süreç. Normal olmadığını düşünerek, kendi kendine yaptığın baskı yetmezmiş gibi, bir de suçlanabilirsin insanlar tarafından rahatlıkla. Ben de kaygı bozukluğu tedavisi gördüm geçmişte. 2 yıl ilaç kullandım. Bıraktım, şimdi yine başladı 1 yıldır.

Bulunduğum ortamdan ruhsal olarak kopuyorum, konuşulanlara konsantre olamıyorum. Ve sürekli artmaya başladı bu. Başkaları için ufak şeyler benim gözümde geçilmez dağ gibi oluyor. Enerjin o kadar düşük oluyor ki tembelleşiyorsun, hiç bir şey yapmak istemiyorsun, zevkli olan şeylerden tat alamıyorsun.

Kökenini bulup profesyonel destek alarak atlatmak lazım. Tek başına düşünmek ile işin içinden çıkmak kolay değil çoğu zaman.

Terapi ve gerekirse ilaç almak lazım(ama terapi kısmı çok önemli, ilaç sadece geçici çözüm bırakınca yine hortluyor). Spor, kültürel aktiviteler, yaratıcılık ve insiyatif gerektiren işler vs destekleyici olarak tabi ki o süreci atlatmak için önemli şeyler (ben bunları yapamamıştım o dönem). Ama önce hayattan ve yaptıklarından tat alır noktaya gelmek lazım. Bunu da tek başına başaramıyorsan (ki kolay değil her zaman bu), destek şart. Alıyor musun, almıyor musun bilmiyorum destek ama yaşayan ölü gibi olmaktansa, sorunlar ile barışacak şekilde ilerlemek lazım. Ben de beceremiyorum bu dönem, o yüzden yeniden başlayacağım terapiye.
Okurken sıkca ben mi yazdim bunlari diye dusundum.
Ayni seyleri yasamisiz.Üzüldum senin de bu durumda olmana.

Terapi doktor veya herhangi bir seyle duzelecek durum degil benimkisi.

varoluşsal etkiler ve gereksiz sorgulama vs bende de var ve dönemsek olarak ortaya çıkan şeyler, biraz da olsa anlayabiliyorum.

her yöntem herkeste işe yaramıyor zaten ama bence kabullenme bunu, illaki bu zihinsel etkilerden çıkma şansın vardır. elimden bir şey gelse destek olmak isterdim.
Düsunmen yeter admirim. kacis yolu bulmaya cabaliyorum bakalim

Burası genel sohbet konusu olmuş başlığı değiştirin adminim

Burası artık yolunu bulmuş şuradan iki dutluk satın alayım değerlenecek bes belli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Teoman Eraslan önce like verip sonra geri almak yakışıyor mu? İlla yetkilerimizi kullanıp likelarını sıfırlayalım mı? Kandırmayın Galatasaraylıları...

Bir iktisatçı olarak yaptığı çoğu ekonomik çıkarımı takdire şayan buluyorum

Sosisliye mayonez sikmak mantiksiz geliyor

Hardal ketcap ideal mayonez daha cok patates icin iyi gibi

Geri
Üst Alt