keramettin tanrıverdi

ewt maalesef dogru
keramettinle olan iliskisinden dolayi doruku suudi ajanlar kacirmis ve hurma bahcelerinde zorunlu calismaga gondermisler
Gerçek adı Doruk Taraghci olup arap istihbarat çalışanı olarak bizi fişlemekle görevli imiş

3 yumurta mı var normalden farklı olarak
Sasirdigim nokta da ona benzer bir sey zaten

2 sap 1 tas var

Saplar normalde taslarin olmasi gereken yerde

Ve ustunde nazi sembollerinden dovmeler yaptirmis

Zar zor okunacak boyutta bir dovme daha dikkatimi cekti

Mikroskopla inceledigimde "bunu okuyorsan ben olmusumdur ve sen de su an mikroskopla *****imi inceliyorsundur hazir el atmisken ;)" yaziyordu.

Son sakasini yapti :((

Sasirdigim nokta da ona benzer bir sey zaten

2 sap 1 tas var

Saplar normalde taslarin olmasi gereken yerde

Ve ustunde nazi sembollerinden dovmeler yaptirmis

Zar zor okunacak boyutta bir dovme daha dikkatimi cekti

Mikroskopla inceledigimde "bunu okuyorsan ben olmusumdur ve sen de su an mikroskopla *****imi inceliyorsundur hazir el atmisken ;)" yaziyordu.

Son sakasini yapti :((
:asd:

Yokluğuyla sayın ali koç un amcaçocuğu mahir koç un yüzü gülüyor

Kunefeyi 1 kilo fazla yolla da biz de yiyelim :((

Keramettin'i tanıyorsam o künefeyi tek başına yer, seninle paylaşmaz.

Laf ağızdan çıkıyor sayın MK biliyorsunuz.Yollayacağım dediysen yollamalısın yani :giggle:

Yollayacağım elbet. Ama henüz kendimi çarşıya gidecek psikolojiye sokamadım.

Boşver künefeyi de Djokovic yükselip duruyor. Cumartesi Paris Master sonra da Londra. Londro sonunda yine dünya 1 numarası olacak. Hislerin ne durumda merak ediyorum.

Boşver künefeyi de Djokovic yükselip duruyor. Cumartesi Paris Master sonra da Londra. Londro sonunda yine dünya 1 numarası olacak. Hislerin ne durumda merak ediyorum.
Nadal yokken olağan şeyler.Federer'in bir yerindeki kıllar kadayıf oldu zaten.Ortalıkta tenisçi mi kaldı da Cokoviç'in yükselmesini değerlendireyim MK

:\/)

Başlık fen lisesine dönmüş

Nadal yokken olağan şeyler.Federer'in bir yerindeki kıllar kadayıf oldu zaten.Ortalıkta tenisçi mi kaldı da Cokoviç'in yükselmesini değerlendireyim MK

Allah kahretsin böyle bir postu Hüseyin Bey. Umarım beni sinirlendirmek için yazmışsınızdır.

Nole'nin sakatlığı ve iyileşmesi sürecini; şimdiki yükselişini anlatan bir yazı hazırladım. Bugün yarın son rötuşları yapıp tenis başlığında yayınlayacağım. Biraz saygı duyarsınız o yazı sonrasında; umarım!

beyler yeni keramettin benim
artik bu forumda benim icin kufur serbest.

Allah kahretsin böyle bir postu Hüseyin Bey. Umarım beni sinirlendirmek için yazmışsınızdır.

Nole'nin sakatlığı ve iyileşmesi sürecini; şimdiki yükselişini anlatan bir yazı hazırladım. Bugün yarın son rötuşları yapıp tenis başlığında yayınlayacağım. Biraz saygı duyarsınız o yazı sonrasında; umarım!
Sakinleşmek için birkaç duble devirmeni tavsiye edeceğim sana :D ayrıca bu kadar çok içme,sana bir abi tavsiyesi benden

Geri
Üst Alt