keramettin tanrıverdi

Konu benim icin kapandi deyip ertesi sabah aciklama yapmak, üstelik bunu kapali olan, hedef aldigi kisinin cevap veremeyecegi bir konuda yapmak. Yetmiyormus gibi dogru olmayan seyler yazmak.

Ashampoo_Snap_2018.12.18_07h56m54s_012_.webp

Simdi ayni senin yaptigin gibi pm yolu ile ne yazmisim bir görelim, bakalim tek kelime Alper konuyu kendi iradesi ile kapatmadi diye bir sey yazmis miyim.

Bu kadar iste sizin numaraniz bu.
Bir cok üyeyi devamli rahatsiz edenleri uzunca süre izlemek ile yetinmek, Sinan özelinde yönetime dil uzattigi zaman müdahele etmek, konulari size karsi hos olmayan seyler yazildigi icin kilitlemek, posta koymak, azarlama cabalari, son uyarim gibi tehdit sayilabilecek laflar etmek, bu kadar.

Severik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumun Emrah ile birlikte sevdiğim adminlerinden.

Kendisinin TT arena'da lakabı cimbom old boys'dur.

sana ne arkadaşım!

keramettinciğim o gün memlekette sel oldu. çıkamadım. sonra araya haftasonu girdi. bugün halledeceğim diye söz vermiyorum. çünkü malum olmayınca zabıta gibi pusuya yatanlar hemen saldırıyor.
Mahir Koç Keramettin Tanrıverdiye künefe yollayacağım dediği gün dünyaya gelen bebek şuan ilk okula başlamış durumda :D

Kendisi agabey'imdir ve dahi en saygi duydugum insandir.

Kendisine uzatilan dili cevirip kendi kendine rim job yaptiririm. Bu boyle biline.

Kenan,

Mekanina geliyorum, hazir ol.

Kendisi agabey'imdir ve dahi en saygi duydugum insandir.

Kendisine uzatilan dili cevirip kendi kendine rim job yaptiririm. Bu boyle biline.

Kenan,

Mekanina geliyorum, hazir ol.
Çok şükür kimseye abi çekip mekan basmaya gitmedim. Gelmek isteyen gelir, yerim de belli yurdum da belli. Söylenmesi gereken her şey söylendi, ne haliniz varsa görün.

Konu benim icin kapandi deyip ertesi sabah aciklama yapmak, üstelik bunu kapali olan, hedef aldigi kisinin cevap veremeyecegi bir konuda yapmak. Yetmiyormus gibi dogru olmayan seyler yazmak.

Ekli dosyayı görüntüle 34082

Simdi ayni senin yaptigin gibi pm yolu ile ne yazmisim bir görelim, bakalim tek kelime Alper konuyu kendi iradesi ile kapatmadi diye bir sey yazmis miyim.

Bu kadar iste sizin numaraniz bu.
Bir cok üyeyi devamli rahatsiz edenleri uzunca süre izlemek ile yetinmek, Sinan özelinde yönetime dil uzattigi zaman müdahele etmek, konulari size karsi hos olmayan seyler yazildigi icin kilitlemek, posta koymak, azarlama cabalari, son uyarim gibi tehdit sayilabilecek laflar etmek, bu kadar.
Kenan'cım n'oldu? Gerginsin?

Geri
Üst Alt