keramettin tanrıverdi

yokluğumu fırsat bilip, mk kod adlı şahıs, manipülasyonlarıyla konumu baltalamıştır.

kendisine hakettiği karşılık en kısa sürede, en acımasız şekilde verilecektir.

yokluğumu fırsat bilip, mk kod adlı şahıs, manipülasyonlarıyla konumu baltalamıştır.

kendisine hakettiği karşılık en kısa sürede, en acımasız şekilde verilecektir.

O kadar insanın arasında sadece beni görmen niyetini apaçık göstermiştir. Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum!

‘’Hak verilmez alınır ‘’

KT, 2018

Sezon boyunca yaptığı, "6 haftada 18 puan" totemi takımı başarıya taşımıştır.

Bu adam forumun admini ama gelin görün ki hunharca eleştirilere maruz kalabiliyor.. Hemde bunu UTANMADAN, gelip adamın başlığında yapıyorlar..

Tepki vermedikçe, admin yetkilerini kullanmadıkça kudreti de artıyor Ama düşmanları komplolara, ayak oyunlarına devam ediyor.

Başaramayacaksınız.. Biz oldukça uzunnn mavi Keramettin TANRIVERDİ adamı yıkamayacaksınız:tbr::tbr::tbr:

ağzım yüzüm battı ama olsun

tumblr_inline_ousluuM2b41sde9go_540.gif

ağzım yüzüm battı ama olsun

tumblr_inline_ousluuM2b41sde9go_540.gif
Dorukcum bu ne
En son kerhane tatlısından bahsediyordu.
evet farkettim. özellikle kerhane tatlısı muhabbetini uzatmış da uzatmış, yok halka derdik yok şöyle yerdim, böyle yerdim.

ince ince, eşikaltı mesajlarla insanları manipule ediyor. hani böyle çok efendi, hiç bir işe karışmıyor gibi gözüken ama geriden insanları yönlendirmeye çalışan kişiler vardır ya, amacına ulaştığında ekran başında orgazmik hareketler sergiler, mk kod adlı şahısta bunu görüyorum abi, bilmem katılır mısın?

Dorukcum bu neevet farkettim. özellikle kerhane tatlısı muhabbetini uzatmış da uzatmış, yok halka derdik yok şöyle yerdim, böyle yerdim.

ince ince, eşikaltı mesajlarla insanları manipule ediyor. hani böyle çok efendi, hiç bir işe karışmıyor gibi gözüken ama geriden insanları yönlendirmeye çalışan kişiler vardır ya, amacına ulaştığında ekran başında orgazmik hareketler sergiler, mk kod adlı şahısta bunu görüyorum abi, bilmem katılır mısın?
Büyük manipülasyoncu ya hiç şüphem yok. Hatta Antu'nun ajanı olarak dahi içimize sokulmuş olabilir. Sevim sevimli vs... derken bir süre bizi kafaladı lakin sonra takke düştü kel göründü. Şimdi de bunları örtbas etmek adına kerhane tatlısından bahsedip gündemi değiştirmeye çalışıyor.

Velhasıl kelam çok tehlikeli adam.

Büyük manipülasyoncu ya hiç şüphem yok. Hatta Antu'nun ajanı olarak dahi içimize sokulmuş olabilir. Sevim sevimli vs... derken bir süre bizi kafaladı lakin sonra takke düştü kel göründü. Şimdi de bunları örtbas etmek adına kerhane tatlısından bahsedip gündemi değiştirmeye çalışıyor.

Velhasıl kelam çok tehlikeli adam.
Abi kendisine güzel bir aziz yıldırım fotosu hazırlasan iyi olur, seçim galibiyetinin ardından avatarını süslerdik :)

Geri
Üst Alt