Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu keremin şikecilere maliyeti osi kadar oldu. bons- ş.ligi parası-mou tazminatı falan filan

Reco nerede Reco? @Recep Buruk :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kerem, tam bir siyasal islamcı örneği. Para için satmayacağı şey yok. Gittiği gün mutluydum sadece 4-5 milyon avro daha pahalıya satılabilirdi demiştim ama iyi ki gitmiş. Son derece karaktersiz bir herif. Mert Hakan'dan daha karaktersiz o kadar diyeyim. Hayrını görebileceklerini de zannetmiyorum. Güzel kazık yemişler.

Sil oğlum silki karakterin daha net açığa çıksın
Sen üçüncü ligden gel adam edelim sen sil, elinden tutan takımı sil
Erzincansporu niye silmedin
Birde abisi ahkam kesiyordu, boş adamlar
Yiyeceğin ışığın haddi hesabı yok

Bu salağın bizim formamızla kazandığı, fenere gönderme yaptığı bütün gönderilerin resimlerin ısrarla sosyal medyada paylaşılması lazım. Ama iğnelemeden.
Aslanım, truva, ş.liginden eletti toplam 70 m soktu diye nifak tohumu ekmeliyiz.
Taraftar bunu bağrına basmayıp ilk fırsatta küfür etmeli ki eğlence başlasın.

Bunlar ilk satışta ödenmiştir zaten yoksa yeni kural falanmı en eski takımına kadar bir pay verme muhabbeti yani Benfica niye ödemek zorunda bu payları. Ben mi yanlış anladım, aksi durum yoksa teknik olarak her satıştan sonra bu paylar bir önceki kulübüne ödenmiştir diye düşünüyorum ama bilemedim.

Erzincan gelmişsin, galatasaray gibi camia seni kerem yapmış, fatih terim gibi adam senin üstünde durmuş sen gidip hem galatasarayı hem de fatih terimi 6.5 milyon euroya satıyorsun. fenere gidebilirsin de fotoğrafları silmek nasıl bir küçüklüktür. Emre belezoğlu falan karakter olarak senin 100 kat daha üstünde ve daha müslümandır.

O değilde Fatih Terim ile olan resmini silmekte ne demek lan? Sen harbi yavşak oğlu yavşak mışsın. Para için kimbilir daha neler yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt