Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben oyuncuların bir büyük takımdan rakibine gitmesini anlayabiliyorum ama geçmiş yaşadıklarını anılarını arkadaşlarını başkalarının istemesiyle nasıl yok saydıklarını anlayamıyorum. Köle muamelesi yapılmalı deyince kızıyorlarFenerbahçe bu fotoğraf silme işine voleybolda yaptırıyordu. galatasaray geçmişi olan bir voleybolcu aldıklarında ona galatasaray fotoğraflarını sildirtiyorlardı. bunu futbola da geçirmişler. mesela aslı kalaç bizde 6 yıl oynadı, kaptanlık yaptı. fenere gidince bütün galatasaray fotoğraflarını silmişti.
Biz bu sporculara fazla anlam yüklüyoruz ama bunların insan olduğunu unutuyoruz. Bizdeyken fenere ve mert hakana laf çakan adam, 6.5 milyon euroyu görünce şuan bir takımı çalıştırmayan ama sırf galatasaray efsanesi diye fatih terimi bile görmezden gelecek kadar düşük seviyeye düşüyor. Ne deseler yapıyorlar çünkü para ve çıkarları, karakterleri ve geçmişlerinden daha önemli.Ben oyuncuların bir büyük takımdan rakibine gitmesini anlayabiliyorum ama geçmiş yaşadıklarını anılarını arkadaşlarını başkalarının istemesiyle nasıl yok saydıklarını anlayamıyorum. Köle muamelesi yapılmalı deyince kızıyorlar
sinan gümüşü serdar azizi almalarından farkı yokÇok fazla tepki falan verilmemeli.Gerçekten çok fazla kaale alınacak bir adam değil.
Biz artık farklı seviyelerdeyiz.
İyi yapmışız biz birilerinin arka kapısı değiliz. Bizi tercih etmeyip ihanet etmeyi düşünen adam siktirsin gitsin.Benfica: "Galatasaray ön alım hakkına sahip olmasına rağmen bu hakkını kullanmak istemedi"
Benfica: "Galatasaray ön alım hakkına sahip olmasına rağmen bu hakkını kullanmak istemedi"
Olm insanın az karakteri olur yav
FT ile olan fotoğrafını bile silmiş.
Para için herşeyini verecek bir adammışsın.
30 m singoya veriyoruz bu köpeğe 25m vermemişiz bu büyüklük başkaBenfica: "Galatasaray ön alım hakkına sahip olmasına rağmen bu hakkını kullanmak istemedi"