Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiyi vezir eden de rezil eden de karısı fiye boşuna dememişler. Hayatının hatasını yaptın. Sadece sami yen de değil sokakta görsek bile laf yiyeceksin.

Yanlış bilgi, 25 milyon değil

Kerem'in attığı gol ile elden giden 30 milyon avro CL geliri +
25 milyon bonservis + 5 milyon maaş +
15 milyon Mourinho tazminatı

25+30+5+15=75 milyon avro

Bizimle ilgili paylaşımları siliyormuş.
Biz seni çoktan sildik. Geç bile kaldın.

Fenerbahçe bu fotoğraf silme işine voleybolda yaptırıyordu. galatasaray geçmişi olan bir voleybolcu aldıklarında ona galatasaray fotoğraflarını sildirtiyorlardı. bunu futbola da geçirmişler. mesela aslı kalaç bizde 6 yıl oynadı, kaptanlık yaptı. fenere gidince bütün galatasaray fotoğraflarını silmişti.

Yana yakila Avrupa'ya git, 1 sene sone sonra Fener'e gel. Sen tarihin yazdigi en buyuk iki yuzlu, rezil topcususun. Yuzsuz.

Fenerbahçe bu fotoğraf silme işine voleybolda yaptırıyordu. galatasaray geçmişi olan bir voleybolcu aldıklarında ona galatasaray fotoğraflarını sildirtiyorlardı. bunu futbola da geçirmişler. mesela aslı kalaç bizde 6 yıl oynadı, kaptanlık yaptı. fenere gidince bütün galatasaray fotoğraflarını silmişti.
Ben oyuncuların bir büyük takımdan rakibine gitmesini anlayabiliyorum ama geçmiş yaşadıklarını anılarını arkadaşlarını başkalarının istemesiyle nasıl yok saydıklarını anlayamıyorum. Köle muamelesi yapılmalı deyince kızıyorlar

Ben oyuncuların bir büyük takımdan rakibine gitmesini anlayabiliyorum ama geçmiş yaşadıklarını anılarını arkadaşlarını başkalarının istemesiyle nasıl yok saydıklarını anlayamıyorum. Köle muamelesi yapılmalı deyince kızıyorlar
Biz bu sporculara fazla anlam yüklüyoruz ama bunların insan olduğunu unutuyoruz. Bizdeyken fenere ve mert hakana laf çakan adam, 6.5 milyon euroyu görünce şuan bir takımı çalıştırmayan ama sırf galatasaray efsanesi diye fatih terimi bile görmezden gelecek kadar düşük seviyeye düşüyor. Ne deseler yapıyorlar çünkü para ve çıkarları, karakterleri ve geçmişlerinden daha önemli.

Benfica: "Galatasaray ön alım hakkına sahip olmasına rağmen bu hakkını kullanmak istemedi"
İyi yapmışız biz birilerinin arka kapısı değiliz. Bizi tercih etmeyip ihanet etmeyi düşünen adam siktirsin gitsin.

Dün yazmistim burada ama tekrar edeyim.

Kobanililere gidebilmek icin bir tek domalip vurdurmadigi kaldi, kimbilir belki onu da yapmistir.

son 25 yılda fb'ye soktuğumuz kaçıncı ajan. yerli/yabancı. bir türlü akıllanmadılar. :d derbide iki kavga çıkarır, kerizler inanır. sonra söğüşe devam :d hüüüü :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt