Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.337
- 35.351
- 3.758
Bu konuda son mesajım, anlamadığım tek nokta oldu,fener taraftari ve yöneticileri yana yakıla neden keremin fenerli olduğunu kanitlamaya uğraşıyorlar ki ? İnkar edenmi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda son mesajım, anlamadığım tek nokta oldu,fener taraftari ve yöneticileri yana yakıla neden keremin fenerli olduğunu kanitlamaya uğraşıyorlar ki ? İnkar edenmi oldu
kendilerine küfür falan etmişti ya , transfer içlerine sinmiyor ama ettiler diye aklamaya çalışıyorlarBu konuda son mesajım, anlamadığım tek nokta oldu,fener taraftari ve yöneticileri yana yakıla neden keremin fenerli olduğunu kanitlamaya uğraşıyorlar ki ? İnkar edenmi oldu
taraftarın bir kısmının da suçu var bu işte bir oyuncu eleştiri aldı mı hemen savunmaya geçiyorlar kimi savundularsa hançerleri saplıyor. Bundan sonra özellikle yerlileri full aşağılamak lazım.Daha sıkı karakter testi yapmalıyız bundan sonra
recebin yerinde olmak istemezdim!!Bu herife hep salladım Recep tarafından mobbinge uğradım ama gerçekler birgün ortaya çıkacaktı. Ve cikti
Bissouma' nın uyuşturucu hikayeleri var zaten; bu dümdüz kadroda hala değilse bile direkt müptela olur herif. Hücumda organizasyon sıkıntısı çeken takımda bu arızayı Kerem mi giderecek? Okan Hoca bunu beklediğinde neler yaptığını hatırlamıyor musun? İroni yapıyor olmalısın...Bissoumada geldi mi her alanda müthiş alternatifli kadroları
Sampiyonlugun en büyük adayilar
Aşağılamak değilde gereksiz şişiriyolar sıradan oyuncu gibi davranılmalıtaraftarın bir kısmının da suçu var bu işte bir oyuncu eleştiri aldı mı hemen savunmaya geçiyorlar kimi savundularsa hançerleri saplıyor. Bundan sonra özellikle yerlileri full aşağılamak lazım.
Bissoumada geldi mi her alanda müthiş alternatifli kadroları
Sampiyonlugun en büyük adayilar