Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Gol yollarında etkili de olsa fenere gitmesine sevindiğimi de belirtelim malum eksikleri de çok. Bu eksiklikler kötü senaryoda baya tepki yemesine neden olacaktır.

Ifb 4-3-3 e gecisle kerem nene kanatlariyla daha iyi oyniyacagi malum, harbi şero cıktı kerem

kötü topcu oldugunu düsünüyordun hala haksızsın

ve kazandıgın bişey yok kötü topcu degil cünkü bizde de muazzam katkı verdi
Kötü topçu demedim ama oyun stilini beğenmiyorum. Benim için her maç 30 maç top kaptıran oyuncu iyi değildir. Belhandayida buyuzden sevmiyordum

Nasil Bissouma geldi mi? Uranus, Saturn ve Nostradamusa göre bize garanti gelmiyormuydu?
En son bissouma fbye gitsin diye beddua etmiştim.tuttu

Kına yak

Garanti gelecegi yoktu,hakkında olumlu haberler cikacakti ama fbye kismetmis

Beceriksiz yöneticilerine sor niye olmamış diye

Kötü topçu demedim ama oyun stilini beğenmiyorum. Benim için her maç 30 maç top kaptıran oyuncu iyi değildir. Belhandayida buyuzden sevmiyordum
Takip ediyosan o dönem ki oyunumuzdan dolayı oldugunu anlardın

kerem gitti aynı top kayıpları devam etti

benficada suan top kaybı yapmıyor forvete yakın oldugu icin

Kaleci​
Semedo—-Skriniar—-Osurukvolde-Brown
—————Edson——Fred—————
—Nene———-Bissouma——Kerem
———————??——————

Lig için iyi. Dzekoları eskik

Ifb 4-3-3 e gecisle kerem nene kanatlariyla daha iyi oyniyacagi malum, harbi şero cıktı kerem
FB her maç geçiş futbolu oynamaya kalkarsa ligde 2. de olamaz muhtemelen. Bizim ligde büyük takıma göre değil o dediğin. Avrupa' da işe yarayabilir, ayrı konu.

En son bissouma fbye gitsin diye beddua etmiştim.tuttu

Kına yak

Garanti gelecegi yoktu,hakkında olumlu haberler cikacakti ama fbye kismetmis

Beceriksiz yöneticilerine sor niye olmamış diye
Aynen kral sen beddua ettin diye olmuştur kesin bir beddua etsene stadin üstüne göktaşı düşsün mübarek adamsın nasılsa

Ortada kalması hoşuma giderdi ama böylesi de olur, sıkıntı değil. Para için bu hallere düşen birine sadece acırım. Hayırsız olsun.

Fakat gerçekten çok karaktersiz imiş. Fenere transferi garantiye almadan önce hiç birşeyi silmeyen adam, birden herşeyi siler oldu. Zamanında bunun yüzünden bir küfür yemediğimiz kalmıştı.

Fakat gerçekten çok karaktersiz imiş. Fenere transferi garantiye almadan önce hiç birşeyi silmeyen adam, birden herşeyi siler oldu. Zamanında bunun yüzünden bir küfür yemediğimiz kalmıştı.
Bu olaya taraftar neden takıldı anlamadim ,kerem degil baskasida olsa karsi tarafin yöneticileri sildiriyor zaten adamların kulup kuralı gibi birsey ,kıytırık voleybolcu fenere gidince bile yapmislardi yani buna takılmak cok yersiz adamlar ezik ve oyuncu hic istemese dahi mecbur tutuyorlar

Benfica ön alım hakkımız olduğu için bizi bilgilendirmiş istesek bize satacaklardı bizim umrumuzda olmamış tabii ki
Ön alım hakkı yüzünden 5 gün içinde bizim cevap vermemiz gerekiyor. Cevap vermediğimiz süre boyunca satış gerçekleşmiyor. 4. güne Uefa listesi verilecek, yani dönüş yapmazsak Kerem uefa ya yazılamıyor.

💥 İPLER GALATASARAY'IN ELİNDE!

💥Galatasaray'ın Kerem için Benfica'ya yaptığı satış anlaşmasında "FRoR" maddesi bulunuyordu.

🚨“First Right of Refusal (FRoR)” yani “öncelikli alım hakkı” kavramı nedir?

📍Bir sözleşmede taraflardan birine tanınan özel bir öncelik hakkıdır.
Hak sahibi taraf ilk teklif yapma ya da teklifi eşitleme hakkına sahiptir.

🚨Kulübün sözleşmeli oyuncusunu başka bir klübe satmak istediğini varsayalım.

🚨Alınan teklifin ardından bu teklifi öncelikle FRoR hakkına sahip kişiye sunmak zorundadır.

🚨Yani Benfica da Fenerbahçe'nin bugün Kerem için yaptığı teklifin aynısını Galatasaray'a sundu.

💥 OLASILIKLAR

1- Galatasaray, bugün Benfica'ya cevap verirse-verdiyse Kerem rahatça, sorunsuz Fenerbahçe'ye gider.

2- Galatasaray'ın 5 günlük cevap hakkı var. Galatasaray bu cevap hakkını son güne kadar saklı tutarsa Fenerbahçe, Kerem'i Avrupa listesine yazamayacak.

3- Benfica, Galatasaray ile arasındaki sözleşmedeki bu maddeyi uygulamazsa Galatasaray'a önemli bir tazminat ödemek zorunda kalacak.

(Burhan Can Terzi)

Geri
Üst Alt