Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Fm oynasam son milisaniyeye kadar süründürürüm ama gerçek hayatta buna kalkışırsak devreye bakan filan sokarlar muhtemelen. O ricayı da geri çevirmez bizimkiler. Al ver dünyası, ters düşmeye gerek yok davranışını anlarım öyle bir baskı gelirse.
Durum tam tersi olsa hiç bir bakan çıkıp Fenerle konuşmaz. Tabi Spor bakanı fbli olunca yarin sabah Dursun başkanı hemen arar.

Bu işe siyasetin girmemesi lazım da burası Turkiye

Bakın benim kulübüme yıllardır türlü bahanelerle iftira atıcaklar küfür edicekler sonra gidipte siz bunlara kıyak geçiceksiniz yemin ederim ne başkan tanırım ne hoca tanırım ister cl kupasını alsın bu kadar midesizlik olmaz bekleyin süründürün taraftar arkanızda rahat olun bizi kimse karşısına alamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çen tyansfey olamiyomusun 5 gün keyemcim. Ay benim minnak kusuma..... girsin

Bebek uyutmuyor diye algiladim
Daha gelmedi paşa ya, hastanede. Dolaylı yoldan uyutmuyor. Bir de sahibinden araç bakıyorum😄 kredi bakıyorum, kasko 1-2 aya ancak öderim pert arabanı diyor. Kiralık araç bakıyorum. hanıma bakıyorum, kaza ve ameliyattan dolayı. Pazartesi iş başı, ona da bakıyorum. Arada da foruma bakıyorum 😄

Daha gelmedi paşa ya, hastanede. Dolaylı yoldan uyutmuyor. Bir de sahibinden araç bakıyorum😄 kredi bakıyorum, kasko 1-2 aya ancak öderim pert arabanı diyor. Kiralık araç bakıyorum. hanıma bakıyorum, kaza ve ameliyattan dolayı. Pazartesi iş başı, ona da bakıyorum. Arada da foruma bakıyorum 😄
Hayirdir hocam. Her sey yolunda umarim. Aslan bebek neden hala hastanede?

Hayirdir hocam. Her sey yolunda umarim. Aslan bebek neden hala hastanede?
35+6 haftalık olunca akciğer gelişimi için tam emin olmak istediler, makineye bağlı değil ama ara ara oksijen takviyesi yapıyorlar, 1-2 güne çıkar tahminim. Kaza kaynaklı bir sıkıntısı yok çok şükür. Bugün anneyi emzirmeye çağırdılar, tam bağımsız olmaya yakın. Sezaryenlerde cigerde sıvı kalması olabiliyormuş. Onun boşaltılması vs beklendi.

Zamanında cevap vermezsek Kerem'den vazgeçme riski var. Bu riske girmeye değmez.

Geri
Üst Alt