Emre Turunç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 7.183
- 2.408
- 1.748
Sabah akşam her türlü iftirayı atanlara bu şahısı transfer etmeleri için kolaylık sağlarlarsa yazıklar olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durum tam tersi olsa hiç bir bakan çıkıp Fenerle konuşmaz. Tabi Spor bakanı fbli olunca yarin sabah Dursun başkanı hemen arar.Fm oynasam son milisaniyeye kadar süründürürüm ama gerçek hayatta buna kalkışırsak devreye bakan filan sokarlar muhtemelen. O ricayı da geri çevirmez bizimkiler. Al ver dünyası, ters düşmeye gerek yok davranışını anlarım öyle bir baskı gelirse.
Kulaga guzel geldi. Tribunlerde yankilandigini hayal ettim simdi.Siyasal Islamci, kobani formali, hayin hayinoglu, hayin hayinogluuu oooo
Bebek uyutmuyor diye algiladimÇen tyansfey olamiyomusun 5 gün keyemcim. Ay benim minnak kusuma..... girsin
Daha gelmedi paşa ya, hastanede. Dolaylı yoldan uyutmuyor. Bir de sahibinden araç bakıyorumBebek uyutmuyor diye algiladim
Hayirdir hocam. Her sey yolunda umarim. Aslan bebek neden hala hastanede?Daha gelmedi paşa ya, hastanede. Dolaylı yoldan uyutmuyor. Bir de sahibinden araç bakıyorumkredi bakıyorum, kasko 1-2 aya ancak öderim pert arabanı diyor. Kiralık araç bakıyorum. hanıma bakıyorum, kaza ve ameliyattan dolayı. Pazartesi iş başı, ona da bakıyorum. Arada da foruma bakıyorum
![]()
35+6 haftalık olunca akciğer gelişimi için tam emin olmak istediler, makineye bağlı değil ama ara ara oksijen takviyesi yapıyorlar, 1-2 güne çıkar tahminim. Kaza kaynaklı bir sıkıntısı yok çok şükür. Bugün anneyi emzirmeye çağırdılar, tam bağımsız olmaya yakın. Sezaryenlerde cigerde sıvı kalması olabiliyormuş. Onun boşaltılması vs beklendi.Hayirdir hocam. Her sey yolunda umarim. Aslan bebek neden hala hastanede?
Zamanında cevap vermezsek Kerem'den vazgeçme riski var. Bu riske girmeye değmez.
Hadi bakalim. Hayirlisi. Benim birinci cocuk 5 hafta, ikincisi 3 hafta erken dogdular. Ikisi de sezaryen. Ama kalmadilar hastanede. En kisa zamanda eve gidersiniz umarim.35+6 haftalık olunca akciğer gelişimi için tam emin olmak istediler, makineye bağlı değil ama ara ara oksijen takviyesi yapıyorlar, 1-2 güne çıkar tahminim. Kaza kaynaklı bir sıkıntısı yok çok şükür. Bugün anneyi emzirmeye çağırdılar, tam bağımsız olmaya yakın. Sezaryenlerde cigerde sıvı kalması olabiliyormuş. Onun boşaltılması vs beklendi.