Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Bu olay gerçek mi bilmiyorum ama eğer gerçekse ciddi ciddi 22.5 teklif edelim.
Sonra Arabistan'a kiralayalım.

Sabahtan beri iyi eğlendim ya

Fenerli arkadaşlarıma resmi hesaptan

“Ülkemizin yükselen değeri Galatasaray’ın temiz şampiyonluklarına kara çalmaya çalıştığımız için özür dileriz. Bu günaha ortak olan ilgişi kişilerden Acun ılıcalı ve Jose Mourinho ile yollarımızı ayırdık. Ali Koç ile de önümüzdeki ay nasipse yollarımızı ayıracağız. Tüm Galatasaraylı dostlarımıza duyurulur”

Diye açıklama yaparsanız yardımcı oluruz diye dalga geçtim.

İyi ki Fenerbahçe ve mevcut beceriksizleri var ya. Aylarca çocuk oyuncağına döndürdüler transferi, mallıklarına CL’den elendiler, yetmedi hala devam ediyor. :D

Son güne kadar yalvartıp son gün izin verelim. Avrupa'da oynasın yorulsun zaten, belki sakatlanır da. Büyüklük de bizde kalmış olur.

Hala verelim bize yakışmaz diyen Galatasaraylılar var allahım çıldırcam ya arkadaşlar bunlar stadlarında her maç sonu nasıl küfürlü beste söylüyorlar farkındasınız dimi yöneticileri neler diyor yıllardır farkındasınız dimi buna izin veren yönetim mezardan maradonayı getirse her yerde istifa derim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünyanın en mal camiası. Önce almadılar 30 milyon € dan oldular. Sonra yaklaşık 30 milyon verdiler bu kez de Avrupa da oynatamayacaklar..

Bence haftasonu geçsin 1 eylülde izin veririz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+ olarak sonuçta sosyal medyasına göre Erzincan dan benfica yapmış arkadaş özlemiştir izin veren haindir

Geri
Üst Alt